• 1340
    galatasaray'ın arroyo'ya ihtiyacı yok. galatasaray'ın koça ihtiyacı var. çünkü galatasaray'ın koçu galatasaray'ın neye ihtiyacı olduğunun farkında değil. galatasaray'ın beş numarası, yani pivotu yok. galatasaray pota altında sıfır...
    'n'dong' diye bir adam almış. banvit maçından sıfır sayı ile çıktı. sahanın en uzun adamı sıfır sayı ile çıkar mı maçtan ya! onu alıp transfer eden adamda bir utanma olur! ya yanlış transfer yapmışsın ya da pota dibine top geçirmeyi bilmiyorsun.
    barcelona, fener'e nasıl 100 attı; 90 sayısı boyalı alanda... galatasaray 'üçlük atsın' diye arroyo'yu alıyor. niye; pota dibinde adamı yok. çünkü pota dibine adam aramıyor ergin ataman! dorsey gibi bir adam gaziantepspor'a gidiyor.
    peki ergin ataman yanlış transfer yapıyor, yanlış işler yapıyor da sevgili lutfi (arıboğan) kardeşim ne yapıyor? ben ergin ataman'a bakmam. galatasaray'ın bir numaralı profesyonel yöneticisi yani ceo'su, chief executive officer, şef, yürütücü, görevli... yani galatasaray'ın başbakan'ı... galatasaray'ın ''başbakan'ı, türkiye'nin basketbolu en iyi bilen adamlarından bir tanesi ve galatasaray arroyo'yu alıyor! lutfi 'ne yapıyorsun ergin?' demiyor.
    'ya kardeşim arroyo'yu al da arroyo'dan önce bize bir tane pivot, beş numara lazım. bu n'dong ile bu iş olmaz' demiyor!
    türkiye'deki basketbol transferleri üç tane koç ve üç tane basketbol menajerinin elinde dönüyor. aynı adamlar bu sene galatasaray'da, öbür sene efes'te, öbür sene beşiktaş'ta, öbür sene fenerbahçe'de! dön dolaş, dön dolaş, paralar cebe!.. basketbol kalitesi sıfır... ondan sonra da federasyondan talimatlı spikerler; 'ispanya'dan sonra en iyi lig türkiye'de' diyor! gülerim ben buna!..''

    yukarıda ki bilgileri yazmış yüce şahsiyet. yine söylüyorum hıncal uluç vb. her şeyi bilen insanları ciddiye almam. benim için hılcal uluç=atletizm, gerisi içi boş laflar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın