• 125
    afedersiniz ama sik gibi geçen dönemdir. hayatımda hiç transfer taraftarı olmadım. hatta şu an ki takımımızdan çağlar birinci hariç kimsenin gitmesini de istemiyorum. ama önceden duyumcularımız vardı abi bizim. küçük süprizler yaparlardı. alacağımız adam italya'dan ama sormayın söyleyemem derdi. bizde merak ederdik kim var lan italya'da diye. ya da keşke bize gelse dediğim futbolcudur deyip ortaya bir futbolcu ismi atan sözlük yazarları vardı. ortada fol yok yumurta yokken bize gelip gelemeyeceğini gelse ne kadar yararlı olacağını tartışırdık başlık altında. transfer nöbeti tutan insanlar vardı lan nöbet devralanlar vardı. drogba gelirse beni uyandır diye burdan birine numaramı verdim lan ben düşün öyle sıkı dostluklar kurulurdu transfer dönemlerinde. şimdi hiç bir şey yok. goygoy yok. ligler olmayıp transfer goygoyuda olmayınca zaman geçmiyor.

    beyler tamam istersek hiç transfer yapmayalım. ama birisi çıksın ortaya bir şey atsın lan. allahını seven üzerime duyum atsın goygoy olsun :(

    edit: şimdi ben bir haber aldım. brezilya'dan alex aradı. dün ronaldinho'yla beraber noeli kutlamışlar. ronaldinho bitmiş evet bitmiş.

    edit: şu an bir özel mesaj daha geldi. q7 kesin olarak bizdeymişno way out söyledi. hatta 7 numara olmassa gelmem demiş. aydın ikna edilmeye çalışılıyormuş. aydın'da o kim lan o q7yse bende a7yim onun güttüğü koyun kadar benim öptüğüm çoban var diyerek tatsızlık çıkarmış. ( burayı ben uydurdum ) milliyet, hürriyet gazetelerine selam ederim. bende ki bu senaryo yeteneğini görsünler.

    bir edit daha : al işte baktı bizim duyumcularda iş yok karşı kıyının papazı bizim için duyumculuk yapıyor. utanın lan ayıptır ya. http://i.imgur.com/si4hK.png mehmet berk kimdir nedir diye bir araştırdım youtubedan videolarını izledim. adalet gücünde oynuyor. fm'den baktım. amr,aml,amc bence bmc her mevkide oynuyor. transferde emeği geçenlerden allah razı olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın