• 131
    sayın başkanım;

    bakın ben hayatımın her alanında medeni ve hoşgörülü bir insanım.. ırkçılığa, faşizme, din ayrımcılığına vb. tüm ayrışmalara karşıyım..

    tek şey dışında! o da şeref yoksunu olan ve taraf olma pahasına benim kulübüme her fırsatta b*k atan tiplere uygulanması gereken negatif ayrımcılıktır!

    aziz yıldırım'ın eli ayağı olmuş, gayri resmi şekilde fenerbahçe basın sözcülüğü görevini yürütmekte olan, her programında ağız dolusu söverek izlediğim rıdvan dilmen'i gs tv'de yayına çıkaracağınız söyleniyor.. kibar bir dille de sizin ağırlayacağınız yazılıyor..

    başkanım;

    göreve geldiğiniz günden beri yanınızda durdum.. her fırsatta ne kadar kaliteli ve ne kadar bize yakışan bir başkan olduğunuzu yazıyorum.. ve böyle düşünmeye de devam etmek istiyorum.. sizi gerçekten kulüp adına bir değer ve fırsat olarak görüyorum..
    sizin de bu yayın fikrini, muhtemelen imajımızı yumuşatma ya da hoşgörü tohumları atma olarak ortaya attığınızı düşünüyorum..

    ancak olmaz başkanım.. çünkü bizim memlekette göte göt denir! mevzu bahis varlık, kulüp kanalımızın yayınına da çıkartılmaz!

    lütfen bu fikri tekrar düşünün..

    saygılarımla..
App Store'dan indirin Google Play'den alın