• 357
    kendi hakkında bir yorum yazacağım fakat iki ricam var:

    1- yorum kendi yorumum değil bir yakınımın yorumudur ve onun söylediklerine ekleme yapmadan yazacağım.
    2- lütfen "yenilince hocanın başlığına üşüştü" yorumu yapmayınız zira gerçekten böyle bir düşüncem yok. hocayı ksk'yi çalıştırdığı dönemden beri tanır ve çok severim. sadece son 2 resmi maçı nasıl kaybettiğimizi düşündüm ve aklıma bu yakınımın yorumu geldi.

    yorum iyi beşiktaşlı olan eniştemin yorumudur. kendisi sağlam bir basketbolseverdir. 60 yaşında hala mahallesindeki okulun bahçesinde gençlerle basketbol oynar. oğlu lisanslı basketbolcudur ve onunla yakın ilgilenir. her maça gider. gerek koç gerekse antrenör çok tanıdığı vardır ve basketbol maçlarında sürekli olarak onlarla iletişim halinde olarak izler. şimdi geçen sene sonunda 3 kupa aldıktan sonra yaptığı yorumu aynen aktarıyorum:

    " ergin hoca iyi bir koç. sayesinde 3 kupayı aldık ama kendisi maç sonu oynamayı hiç bilmiyor. şayet son 2 dakikaya kadar maçı koparırsak o maçı alıyoruz fakat son 2 dakikaya rakiple kafa kafaya giriyorsak büyük oranda o maçı kaybediyoruz. bir avrupa maçında galatasaray ile karşılaşmıştık bir zamanlar. son hücum galatasaray'da ve 2 sayı ile öndeyiz. o sezon galatasaray 7 oyuncuyla rotasyon yapıyor. 8. oyuncusu yok yani ve son hücuma girilirken galatasaray'ın 4 oyuncusu 4 faulle oynuyor. bu şartlarda faul yapıp maçı uzatmaya götürmeyi akıl edemedi. o hücumda 3 sayılık basket yedik ve maçı kaybettik. galatasaray koçu maçı uzatırsa kaybedeceğini anlamış ve üçlüğe göre set çizmiş ama ataman o son hücumda yapması gereken hamleyi yapmadı. benim düşündüğüm basit bir hamleyi düşünemediğini hiç zannetmiyorum ama maç sonu olunca tıkanıyor adam."

    bu yorum basketbol bilgisine güvendiğim bir beşiktaş taraftarı tarafından yapılmıştır. farklı bir görüş olduğu için burada bulunmasında fayda görüyorum.

    not: bahsettiği avrupa maçının tarihini ben de hatırlayamadım ama cüneyt erden'in son saniye üçlüğüyle kazandığımız çeyrek final maçıydı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın