resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 4792
    ben hakkini vererek nasil overim diye dusunurken, onunden gecemeyecek bebelerin elestirdigi adamdir fatih terim (adam'a gbkz verme klisesine girmiyorum).

    ben ergenligimin iki tane kahramani vardir, biri fatih terim'dir digeri de hagi. ikisi de gelip bana soy ozan sikicez domal dese neden diye sormam, yagli mi istersiniz yagsiz mi derim. hayalini kuramadigim basarilarin mimari lan adam. ehehehehe uefa kupasi super kupa diyorsun ya, o takim bu adamin eseri. her sene boyle milan'a da boyle koyarlar tezahuratinin cikisi da bu adamin sayesinde. sen adamin tasaklarini nasil yalayacagim diye dusunecegine haddini bilmeden elestiriyorsun.

    senin parmaklarin klavyede tuslara basiyor diye her konu hakkinda fikir yurutmene gerek yok. biraz mutevazi olun. ben kimim de bu elestiriyi yapiyorum diye sorun kendinize. benim futbol bilgim ne kadar o adamin ki ne kadar sorusunu sorup cevapladiktan sonra varsa diyecegin soyle. adam yeni kurdugu takimi daha gecen hafta cl'de ilk 16ya soktu; takim iyi oynamasa da ligde lider. eee 1461 trabzon'a yenildi vay sikeyim anasini. ozur dilerim ama ama terim senin anani bir siker anneannenin bile hosuna gider.
App Store'dan indirin Google Play'den alın