resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 4758
    öncelikle : sözüm yenilgi zamanı mitozla çoğalan yavşaklara (u: iyi günde bizle olup kötü günde saf değiştiren adama yavşaktan daha kibar bir sıfat bulamadım ). sözlük ve tribün emekçisi kardeşlerim/abilerim alınmasın.

    ulan aylardır sözlüğe çok nadir yazıyordum * ama artık dayanamadım. ligde lideriz, şampiyonlar liginde ikinci tura çıktık, geçen yıl kanırta kanırta şampiyon olduk. bunların en büyük mimarı fatih terim'dir. ve bu adam tarihin en kötü galatasaray'ını * alıp tarihin en iyi galatasaray'larından birisi (u: tarihimizde kaç kere şampiyonlar ligi 2. turu gördük ki? ) yapmıştır. ben kendimi bildim bileli bu toprakların gördüğü en büyük sevinçlerin sebebi olmuştur *. elin gavuru bile bu adama sonsuz kredi tanınmalı diyor ama hala eleştirilmeyi bırak * asılıp kesiliyor. insan fatih terim'e sallayabilmek için takımı yenilsin diye dua eder mi lan? sen kimsin it? takımın için ne yaptın bu güne kadar? *

    ****************************************************

    arsene wenger

    1996'da arsenal'in başına geçti. 3 premier lig şampiyonluğu, 3 fa cup, 4 charity shield kazandı. 1 uefa kupası finali ve 1 şampiyonlar ligi finali gördü. ikisini de kaybetti. 16 yıldır görevinin başında.

    fatih terim

    1996-2000(4 yıl), 2002-2004 (2 değil ama hadi 2 olsun, 2 yıl), 2011- ? (1 yılı bitti diyelim) sezonları arasında galatasaray'ın başında bulunmuştur. 7 yıl içerisinde;
    5 lig şampiyonluğu, 2 türkiye kupası, 3 türkiye süper kupası, 1 atatürk kupası, 1 uefa kupası kazandı.

    yorum; arsene wenger iffhs dünyada 21. yüzyılın en iyi teknik direktörleri sıralamasında 2. sırada fatih terim ise 73. sıradadır. sizin gibi yavşaklar yüzünden bu adam 7 senede 5 şampiyonluk 1 uefa kupası kazandığı halde 2 kere gidip 3 kere dönmüştür. ayrıca arsene wenger'in fatih terim hakkındaki fikirlerini de internetten buluverin beni uğraştırmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın