resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 4735
    hani şimdi 1-2 saat sonra yastığa başınızı koyup uyicaksınız ya. hani böyle sevdiğiniz kızla yapacağınız* şeyleri düşünüp böyle ossura ossura uyicaksınız. ama bu adam gecesini gündüzüne karıştırıp bu maçta yapılan hataları izlicek, düşünecek. fenerbahceyi analiz edecek, maçlarını izlicek. sonra dönüp kendi maçlarımızı izlicek. eksik yönlerimizi birde tvden görecek.

    ha '' sen bunları nerden biliyon lan yanında mı yaşıyon amk '' dersen de sana bundan 2 yıl önce fenerbahçe maçının olduğu hafta '' amk yine yenilecez '' diyordun ya içten çaktırmadan. he şimdi göğsünü gere gere '' kupa maçı önemli değil takımı bu daha da ateşlicektir '' diyorsan bu bu adam ve teknik ekibi sayesinde.

    ateşleme öyle ocağı yakar gibi çakmakla olmuyor güzel kardeşim, şimdi bu maçı kaybeden takım oynayan/oynamayan herkes fatih terim bişe demeden alacağı mesajı almıştır.

    hala anlamadıysan aç gs tv'nin yayınladığı belgeselleri izle 96-2000 arası yaşadıklarımız için. geçen seneki fener maçlarını izle. o feneri nasıl her anlamda ezdiğimizi izle. '' ben izleyemem uğraşamam bu saatte :(( '' diyorsan da siktir git ossura ossura uyu amk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın