resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 4726
    şimdi öncelikle, kendisini eleştirenlere, bir iki hafta sonra maç kazanınca "baak gördünüz mü?" diyen andavallar mevcut olduğu müddetçe bu sözlükte gerilim azalmaz. olabilir birader, maç kazanır kazandırır. kazandıracak tabii, imparator diye boşuna demiyoruz. ancak sezon başından beri gördüğümüz yanlışları da söylemek pek tabii bizim hakkımız. nitekim fatih terim de bazı inatlarından vazgeçti daha çok başarılı oldu, o sizin "baak gördünüz mü?" dediğiniz galibiyetler geldi. şuraya gelip kraldan çok kralcılık yapmayın, komik olmayın.

    11 aralık 2012 galatasaray 1461 trabzon maçında belli ki 1461 trabzon'u kendisi de biraz küçümsemiş, ya da kendini de yeterince hazırlayamamış. onun da heyecanı ikinci golden sonra geldi tüm takım gibi. halbuki bu trabzon, ptt 1. lig'in ikincisi ve son derece de iyi gidiyor. muhtemelen seneye süper lig'de oynayacak bu çocuklar. tamam, ceyhun, gökhan ve ufuk tercihlerine anlam verebiliyorum ancak çalışma ahlâkından yoksun sercan'ın, çağlar'ın bu maçta forma giymesinin bir izahı bence olmamalı. hiç bir maçta giymemeliler ya, bu maçta hiç giymemelilerdi! bir balıkesirspor değil 1461 trabzon. oyuncu tercihlerinden de önemli bir başka nokta daha vardı ki, o da motivasyon. fatih hoca o motivatörlüğünü bu maçta gösterememiş. ikinci gole kadar feci ciddiyetsiz ve ruhsuz bir galatasaray vardı. hiç yakışmadı.

    uzun lafın kısası, fatih terim 11 aralık 2012 galatasaray 1461 trabzon maçında galatasarayiçin bir hatalar silsilesinin parçası olmuştur. olur böyle kazalar, deyip yolumuza devam edeceğiz tabii ki. fakat fatih hoca, bu takımın sezon başından beri iki üç maç hariç ruhsuzluktan kıvrandığını görmeli (ki görmüştür) ve sorunu çözmeli (ki çözecektir).

    16 aralık 2012 galatasaray fenerbahçe maçı içinse: gazası mübarek olsun, tesbihi daim olsun, sesi hep gür olsun, imparatora selam olsun :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın