• 256
    sampiyonlar ligi gruplarinda ilk defa ust uste 3 maçi kazanmamizi ve deplasmanlardan iki galibiyet cikarmamizi saglayan maç. iyi ki varsin galatasaray. gelelim oyuncularin bu maçtaki performanslarina;

    muslera: sakat olmasina ragmen sahaya çikmasi çok onemliydi. savunma arkasinda onun oldugunu bilince paniklemiyor. o da yine elinden geleni yapti.

    eboue: en iyi gunlerinde degil ama yine de iyi bir maç çikardi. ileriye cikislarinda tehlikeliydi. ayaginin zemine takilip dustugu pozisyonda o sanssizligi yasamasa, maçin kahramani olarak dahi anilabilirdi.

    semih: harika oynadi. ozellikle ilk yari takimin da sahanin da en iyisiydi.

    dany: ilk yari çok kritik bir hata yapti. gerçi orada esas suçlu da topu ona cok ters bir sekilde atan melo'ydu ama yine de bu tip pozisyonlarda dikkatli olmasi lazim. yine de elinden geleni yapti.

    riera: ozellikle ikinci yari cok yalniz kaldi, braga da onun kanadini etkili kullanmaya calisti. kirmizi kart gormesine ramak kalmisti ama sukur ki orta hakem elle tuttugu pozisyonda taç karari verdi. onun disinda cok iyi bir maç çikardi. ikinci golde çok buyuk payi oldugunu da belirtelim.

    hamit: maalesef iyi oynayamadi. oyundan cikmasi dogruydu. ama ben kendisi konusunda çok iyimserim hala.

    melo: degisik bir adamsin melo. dany'ye o hatali pasi verdin, sonra gidip yuzde yuzluk gol pozisyonunu onledin. braga'nin golunde iska gectin ama cok da top kestin, ikinci golumuzde oradaydin. ne diyecegimi bilemiyorum sana. seviyorum da bir yandan. degisik iste.

    selcuk: takim kotu oynarken reaksyon gostermeye calisan az sayida adamimizdan biriydi kaptan. frikikten atacakti yine neredeyse ama bu sezon bir turlu girmiyor o frikikler. yine de takimini sahada yonetti, hirsiyla, akliyla, mucadelesiyle bu turu getirenlerden biri oldu.

    emre çolak: oynadigi surede etkisizdi. çok kostu, bir seyler yapmaya cabaladi ama becerikli degildi.

    elmander: ilk yari bir ara sahada oldugunu bile unuttuk. bunda elmander'den cok takim halinde kotu olmamiz etkiliydi sanirim.

    burak yilmaz: oha burak, oha! 6 gol! çok iyiydi bence. kim ne derse desin, bu adam hep tehlike. sahada oldugu surece rakip savunma hep cekinecek ondan. cunku yaptigi hatali bir hareketten etkilenmiyor burak. yaptik bir hata deyip devam ediyor. gamsiz da degil, hirslaniyor o hataya ve onune bakiyor. ve durmadan atiyor. hiç durma çocuk.

    amrabat: 46'da oyuna girdi, ilk golun asistini yapti. riera'yi cok yalniz biraksa da etkiliydi.

    aydin yilmaz: hahahahah fatih terim inadi, hahahaha. helal olsun!

    umut bulut: portekiz'den sivas'a kosarak gitti deseler, yapar mi lan acaba diye suphe ederim. ikinci goldeki yukselisi, kafayi vuramasa dahi, futbol adina guzel bir sahneydi. henuz bu arena'da golu yok ama atacak o da.

    11 yil sonra yeniden tur atladik. 5. kez sampiyonlar ligi gruplarinda ikinci olduk. 4. kez tur atliyoruz. seni sevmeyen ölsün galatasaray!
App Store'dan indirin Google Play'den alın