• 67
    stoper ve hücumcu takviyesi yapmamız gereken transfer dönemi. (son 16'ya kalmışız, ligde lideriz, ne güzel lan böyle keyifle yazmak)

    öncelikle cris'le yollarımızı ayırsak çok güzel olur. cris zaten ağır bi adamdı, bi de üstüne iyice yaşlandı, bize pek bir şey katmaz artık. katamayacağı da belliydi ya, neyse. çoğunluğun olduğu gibi benim de aklıma gelen isim kjaer. en büyük avantajı şu ki, genç sayılır ama tecrübeli. "hem genç hem tecrübeli nasıl olur" demeyin. bal gibi olur. adam euro 2012 görmüş, bundesliga'da ter döküyor, italya liginde oynamış vs vs.

    hücumcu için alternatif bol. bence artık 4-2-3-1'e dönmeliyiz ve "3"lünün tam ortasına üretken bir isim lazım. kaka olur, diego olur, sneijder olur, batalla olur, nene olur, sürüsüne bereket. yalnız cl'de ilerlemek istiyorsak cl'de forma giymemiş oyuncu almalıyız, bu da demek oluyor ki kaka transferi cl'de işimize yaramaz. ha ama ligi götürür orası ayrı.

    batalla son 2-3 sezondur ligde harikalar yaratıyor. tekniği muazzam ve oldukça zeki bi adam. fakat cl seviyesinde nasıl oynar, koca bir soru işareti. ayrıca bursaspor satmak ister mi, o da ayrı bir konu. çünkü bursa taraftarı batalla'ya tapıyor. varsa yoksa batalla. gittim, gördüm, gezdim, gözlemim budur. :)

    sneijder de kaka gibi kalitesi tartışılmaz isimlerden ama türkiye'ye geleceğini pek sanmıyorum.

    bana göre en uygun isim diego. hem cl'de oynayabilir, hem çok naz niyaz yapmadan ikna edilir, hem de tekniğiyle takıma ilaç olur. lincoln tarzı "koşan 10 numara"lardandır. eli belinde gezmez yani.

    riera'nın devre arasında yükseklisansını da verip esaslı bir sol bek olacağına inanıyorum. hakan ve riera sol beki götürür bence.

    tüm bunların dışında sercan (kiralık)+çağlar+2 milyon euro gibi bir bedelle alper potuk transfer edilebilir.

    baros, cris, çağlar, sercan gider; kjaer, diego, alper gelirse mükemmel bir transfer dönemi geçirmiş oluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın