resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 4598
    2011-2012 şampiyonluğunun en önemli faktörlerinden biriyse* 2012-2013 sezonunda oynanan rezil futbolun, alınan oyuncularla taban tabana zıt olan tekdüze hücum planının, buna paralel olarak da yanlış transfer seçimlerinin sorumlusu kendisidir. tepeden inme "ben yaptım oldu" anlayışının ve "öğretmem öğretirim ısrar ederim" zihniyetinin* hortlamasının sorumlusuysa her fırsatta kendisine güzellemeler yazan taraftardır.

    ikiyüzlülüğün örneklerini görmeye devam ediyoruz. dün* hamit altıntop ıslıklandı. amrabat, çolak, dany, nedenini anlamadığım şekilde burak yılmaz bile küfür yiyor tepkilere maruz kalıyor.

    başarı gelirse "imparator" gelmezse oyunculara ıslık. bu kadar yanar dönerlik olmaz. sanki bu oyuncuları aldıran, ligin yarısına kadar sistem kuramayan başkasıydı. insan yazarken utanır. yarın selçuk inan'a da tepki koyup küstürecekler ondan korkuyorum. bütün oyuncuların etkisiz ve kötü oynamalarının nedeni kendileri. gece hayatları falan herhalde. teknik direktörün kabahati yok. "o" ancak ve ancak başarı söz konusuysa devreye girer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın