resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 4554
    bilen bilir. fatih terim'i çok severim. şu anki galatasaray'da en çok sevip, değer verdiğim adam fatih terim'dir.

    ama bu sezon çok formsuz abi, çok formsuz

    kendisinin yeteneklerine yakışmayan hatalar yapıyor. yıl boyunca not alsaydım hepsini yazabilirdim ama o riske girip küçük duruma düşmek istemiyorum. bunun için sadece 24 kasım 2012 sb elazığspor galatasaray maçı'ndan bahsedicem:

    dakika 80 civarı: nurettin çıkar h.balta girer

    bu değişiklik sonrası mantık çerçevesinde 2 şey olabilir: 1)hakan sol beke geçer, sol bek riera ileri çıkar. 2)hakan stoperi 3'ler defansı 5'ler.

    ama ne oldu?

    hakan ilk önce sol ileride rakibe basmaya başladı ve riera sol bek mevkisini bırakmaya başladı*

    sonra hakan riera ile stoperlerden birinin arasında oynamaya başladı. zaten full konstrasyon oynaması gereken riera konsantrasyonunu iyice kaybetti ve saçmalamaya başladı.

    (burada kısa not: riera'nın full konsantrasyon oynaması gerekliğinin nedeni şu: bu adam doğuştan bi bek değil, ya da 5 yıldır burada oynamıyor. bunun için pozisyon bilgisi zayıf. maç boyunca pozisyon hatası yapmaması için sürekli gözleri açık, konsantre bir şekilde etrafı kolaçan ediyor olması gerek)

    sonucunda şöyle bir penaltı yaptık:http://www.youtube.com/...&feature=related *

    sol beki paylaşamayan riera ve hakan balta yanlış pozisyon alıp serdar'ın 1 metre önlerinden topla arkaya sarkmasına izin verdiler. muslera tereddüt edince penaltı oldu. eğer herşey normal gitseydi bu hatanın cezası 2 puan olacaktı.

    yapma hocam. dön özüne. zaten çok puan kaybettik. full konsantrasyon yönet takımını.
App Store'dan indirin Google Play'den alın