resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 4547
    son haftalardaki oyuncu değişiklikleri ve ilk onbir tercihlerine anlam veremediğim teknik direktörümüz. 24 kasım sanica boru elazığspor galatasaray maçında melo penaltı kurtardı, herkesin keyfi yerinde, espriler, şakalar sürüyle. ben uyarayım da işe yarar mı yaramaz mı orasını bilmem.

    galatasaray iyi gitmiyor, ligin en zayıf üç takımıyla üst üste oynadık ve sadece üç gol atabildik. bunun en büyük sebeplerinden birisi de fatih hoca. kadroyu yap-boz tahtasına çevirdi, biz "yavaş yavaş iskelet oluşturulmalı" derken o ilk onbiri mercimek çorbası gibi karıştırıyor. her hafta değişik defans dörtlüsüyle sahya çıkıp rakipleri ihya etmenin sebebi nedir allahını seven bana izah etsin? bugün laylaylom yapan taraftarlar yarın öbür gün, aynı pozisyonları sow, kuyt, janko gibi isimler gole çevirdiğinde sağa sola sövmesin lütfen.

    galatasaray iyi gitmiyor, iki kişiyle savunma yapan bir takıma karşı burak yılmaz'ı oyuna almayan, hakan baltayı sol açık, riera'yı sol bek oynatan fatih hoca tuhaf şeyler yapıyor. üstelik bu sezon ilk değil bu. geçen haftalarda da sıkça oyuncu tercihlerinden şikayet ettik.

    ben şimdidden yazayım da, sonra iyi gün taraftarı olmayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın