resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 4524
    isterseniz ofsayt manyağı yapın 24 kasım 2012 elazığspor galatasaray maçında melo'ya dua etmesi gereken teknik direktör. hala savunma rotasyonu yapıyoruz. savunma rotasyonu nedir biri anlatsa da anlasam. maçta cris yine çok kritik bir hata yaptı 3'e 2 bıraktı. altı pasın içinde kaçırdıkları pozisyon* ve penaltı.. şimdi diyeceksin ki biz de bir sürü gol kaçırdık. ilk yarıda kaleyi bulan şutumuz yok. ikinci yarı oyuna soktuğumuz adamlar aydın yılmaz, emre çolak ve hakan balta. rakip savunma gibi oynayan amrabat 80 dakika sahada. gol atıcak adam kenarda. attıracak olan zaten cezalı.

    ligin sonuncularıyla başa baş oynuyoruz. mersin idman yurdu ve elazığspor. melo'nun penaltı kurtarmasıyla 3 puan almamızı sindiremiyorum. ligde doğru düzgün rakip yok diye bu kadar vurdumduymaz olmamalıyız. iyi top oynamıyoruz. sezonun ortasına yaklaştık rahat izlediğimiz 1 tane maç yok.

    not editi: iddiamı sürdürüyorum. şu an kendisini geçmişiyle savunanlar "imparator çok yaşa" diyenler kendisi yerine bir başkası olsa demediklerini bırakmayacaklardı. adım gibi eminim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın