resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 4521
    diğer eksilenmiş fatih terim girdilerimin arasına yeni bir tanesini daha ekleme yapmak icin rezerv ediyorum. siz kendisi hakkında polyanacilik oynayabilirsiniz ama bizler her zaman galatasaray için doğru olanı konuşmaya devam edeceğiz.

    biz eleştiri yaptığımız zaman sanki köşe yazarları bölümünden binlerce liralar kaldırdık. biz kendisine önerilerde bulunduğumuz zaman sanki milyonlarca hayran topladık. tek amacımız tek derdimiz var ki o da galatasarayımızın gerçekten iyi yerlere gelmesi ve bulunduğu yerde hakkıyla olması.

    geçen sene yaptıklarını kimse inkâr etmiyor, etmeyecektir de. ama bizlere nankör derken sizler bu camiaya nankörlük etmeyin ve gerçekleri görün artık. geçen seneki takım ile bu seneki takım ve fatih terim arasında dağlar kadar fark var. biz geçen sene şampiyon olmuş bir takımız üzerine koymamız gerekirken günden güne eksiliyoruz ve yakın da rakiplerimiz kendini toparladığı vakit bizim esamemiz okunmayacaktır. çünkü bizde iyi giden bir şeyler yok, sakatlıktan kurtulacak futbolcumuz yok. önümüz de gözle görülmesi gereken bir beşiktaş örneği var. bundan haftalar önce hepimiz ligde kalma mücadelesi verir diye dalga geçiyorduk, ama buyrun adamlar o kadrosu ile bizden sadece 3 puan gerideler ve gözle görülür şekil de inkâr edilmeyecek bir futbol oynamaktadırlar.

    fatih terim bu sene galatasaray üzerinde rotasyon adı üzerinde oynatmaya çalıştığı futbol ne yazık ki futbol değildir. kapanan takımlara karşı en ufak bir b planımız bulunmuyor, açık olan takımlara karşı oynadığımız mücadele ise evlere şenlik. bu akşam oynanan 24 kasım 2012 elazığspor galatasaray maçı gerçekleri görmemiz için yeterlidir sanıyorum. geçtiğimiz haftalarda semih dany ikilisi bu takımın as stoperleri olarak oynamalıdır dediğimiz zaman semihin formsuzluğu yüzümüze vurulmaya bunun üzerinden fatih terim savunulmaya çalışıldı. hafta arasında oynanan manu maçında dany ve semih ikilisinin performansını hepimiz net bir şekilde gördük sanırım. hafta sonu semih ve cris ikilisi bir arada oynatılmaya çalışıyor defansın durumu ortada. hafta arasında oynayacağımız kupa maçında da yine rotasyon adı altında futbolcular kesik yiyecek ve bir arada oynama şansı bulamayacaklar. daha sonra önemli bir maça çıkıldığı vakit defanstaki asıl ikili oyuncumuz dany ve semih en ufak bir hata yaptığı zaman bunun üzerinden fatih terim savunulmaya devam edecek. çünkü bu stoperler iyi oynamıyor hata yapıyor. peki sorarım size arkadaşlar lig başından beri bu kaçıncı rotasyondur, bu kaçıncı savunma değişikliğidir ?

    bu takım madem lider, bu takım madem avrupayı titretecek neden ligin sonuncusu takıma 90 + dakikada penaltı veriyor ve bu penaltıyı kalecisi değilde futbolcusu kurtarmak zorun da kalıyor ?

    tamam eleştirmeyelim gerçekleri söylemeyelim ne yapalım ? başımızı bacaklarımızın arasına alıp kuma mı gömülelim ?

    son bir şey daha söylemek istiyorum, fatih terim için yaptığım eleştirilere karşı adam akıllı yanıt verecekler buyursunlar yazsınlar. ama yok imparator yok grande yok geçen sene, yok 2000 ruhu gibi söylemlere şimdiden bsg diyorum.

    uzaklardan gelen bir düzenleme ;

    bizler kendi hatalarını açık ve seçik bir şekilde yazma cesaretini gösterince emin olun başımız dimdik bir şekilde geziyoruz. ama yapılan her yanlışa bir kılıf uyduranlar, haklı çıkarmaya çalışanlar her dakika gerim gerim geriliyor. iyi gerilmeler ve eksilemeler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın