resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 4506
    fatih terim cris'i kesti, emre'yi kesti falan diye gerekceler gosterip, bakin gordunuz mu dedigimize geldi bizim elestirilerimizin hakliligi kanitlandi dusuncesi cok yanlis. bu sozluge girecek, buraya yazacak kadar galatasaray'a vakit ayiran insanlarin bilgilenmek icin galatasaray.org'u okumuyor olmalari cok garip. cris 16 kasim 2012 galatasaray karabukspor macinda ilk 11 oynadi, cunku semih sakatliktan yeni donmustu ve manchester maci oncesi riske edilemezdi. edildigine de degmezdi acikcasi cunku hazir degildi. bu cris icerideki karabukspor macinda da oynamayacaksa ne zaman oynayacak da rotasyona katkida bulunacak?(u: duyan zanneder ki o macta takimin geri kalan 10 futbolcusu yildizlasti, bir cris tirt) amrabat karabuk macinda 90 dk oynamis olsaydi rafael'e 20 kasim 2012 galatasaray manchester united macinda boyle kafayi yedirtebilecek miydi acaba? yoksa mac sonu yorgunluk, yogun mac trafigi hikayeleri mi dinleyecektik? fena mi olmus dinlendirildigi? yine soyluyorum, icerideki karabuk macinda bunlar. o maca gokhan zan ve cris'le baslasak normal sartlarda rakibi ciddiye alsak yine kazanmamiz lazim. oyle degil mi? karabuk'un stoperleri daha iyiyse dany ve cris'i verip onlari alalim.

    ayrica, amrabat genellikle ilk 11 oynuyor zaten ama oynamadigi zamanlarda sahadaki yabanci sayisini bir sayalim lutfen. geri dortlunun, arti kaleci 5 kisinin tamamiyla yabancilardan olustugu bir kadroyla "cikmak zorunda kaldik" bu sene bir dolu lig macina. zorunda kaldik diyorum bakin. keyfi degil. sakatlik oldu, hakan balta futbolu unuttu, uc gun sonra sampiyonlar ligi maci falan filan oldu o maclara oyle cikmak zo-run-da kal-dik.

    bunlari oynatacaksin. melo'yu oynatacaksin. elmander'i koymazsan takima zaten carmiha gererler terim'i buradakiler mazallah. bir de amrabat'i koydun mu takima ooooooohhh oldu mu sana 8 yabanci? baros'culari da memnun etmeye kalkarsak 9'a kadar yolu var. 6 hakkimiz oldugunu herkesin bildigini varsayiyorum.

    bir de taktik dizilim denen birsey var. adam belki x futbolcu yerine y futbolcuyu oyun icerisinde bir taktik geregi tercih ediyor. nereden biliyorsun?

    seninle mi biliyor terim semih'i oynatmayi oynatmamayi? terim bu takimin basina gecmeseydi acaba hangi anadolu kulubunde izliyor olacaktin acaba semih'i? hala serveeet serveeet diye bagiriyordun tribunde hey allahim.

    3 dilegim olsa birisini kesinlikle sizlerden birini super ligde antrenor yapmak icin kullanirdim. ibreti alem icin..
App Store'dan indirin Google Play'den alın