resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 4485
    haftalardır eleştirdiğim teknik direktördür. 20 kasım 2012 galatasaray manchester united maçında eleştirilerimi daha iyi bir şekilde görmemi sağladığı için de ona teşekkür ediyorum..

    nerde bu fatih terim'i eleştirenler hadi çıkın da konuşun diyenler var. gaza getirmeyin, gaza getirmeyin! :)

    hala bir şeyleri anlamak bu kadar zor geliyor değil mi arkadaşlar? bugün fatih terim'i ne kadar delicesine seven varsa en az onun kadar ben de takımın galibiyetinden dolayı sevinç ve gurur yaşıyorum.

    evet eleştirenlerden biri bendim ve hala söylediklerimin arkasındayım. her maçtan sonra söylediklerimi bantı geri sarar gibi tekrarlamam gerekecek herhalde..

    fatih terimi teknik direktörlüğüyle eleştirmedi kimse. emre çolak saplantısı eleştirinin doruk noktasıydı. bugün emre çolak oynadı mı? sadece son 10 dakika. ve bu 10 dakika da bile yüreğim ağzıma geldi bir kaç defa. bugün sen de gördün mü önceki maçlarda bu adamın ilk 11 başlamasının takıma verdiği zararı?

    eleştirinin ikinci bir odak noktası semih kaya'nın olmaması. defansın nasıl kaya gibi olduğunu sen de gördün mü bugün?

    kimse ben terim'den daha iyi biliyorum argumanıyla yazmadı zaten buraya. gördüğümüz bariz hatalarını ve bu hataların takımın puanlar kaybetmesine mal olduğunu söylemeye çalıştım ama mesaj kutusu hakaretlerle doldu taştı.. yazdıklarımızın gerçekten de hata olduğunu sen de bu maçta görmedin mi?

    takımı maça psikolojik olarak en iyi şekilde hazırladığın ve bazı antioksidanları** yükleyerek maça çıkarttığın için teşekkürler hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın