• 5680
    galatasaraylı galatasaraylıya küfür edemez görüşünün ortaya atıldığı platforum.

    kimse kusura bakmasın bunu söyleyen yaş olarak olmasa da kafa olarak hala ergendir, çocuktur. normal hayatta her türlü pisliği yapanlar, sanal ortamda işi gücü bırakıp insanlarla uğraşanlar, sırf can sıkıntısından uyuz olduğu bir yazarın her entrysini of'layanlar, sırf tutkusundan, bağlılığından, sevincini-hüznünü paylaşmak istediği için burada olan yazarları (iyi yazar olmayabilir ama iyi insanlardır) her şeyden soğutanlar bir anda ezilen taraf oluyorlar.

    ulan her şeyi bir kenara bırak, maç günleri hiç mi başına ters bir şey gelmiyor o çok savunduğun galatasaraylı kardeşlerinden. maç çıkışı kaç kız tacize uğramıştır, kaç erkek ota boka birisiyle sürtüşmek zorunda kalmamıştır o it herifler yüzünden. sikerim öyle kardeşliği beyler. burada ekran başından konuştuğun herkes gözüne en yakın arkadaşın olarak bürünüyor olabilir ama gerçekçi olmak lazım biraz.

    küfürü savunacak değilim ama madem ceza gerektiren bir durum, o zaman sorunların daha köküne inilsin, sözlükte yazar temizliğine gidilsin. sonra gelip buraya "sözlük çok bozuldu" diye ağlamayalım. şu hayatta yeterince can sıkacak şeyler varken burayı da iyice çekilmez bir yere dönüştürmeyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın