resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 4463
    kendisi geldiğinde bayram edenlerden değildim, yani gerets ya da lucescu isimleri hep daha yakın durdu bana kendimce haklı nedenlerim vardı ama biraz insaflı olmak lazım eleştirirken.

    doğrudur kupayı kaldıran takımda, o berbat sezondan tam anlamıyla kalan isim hakan baltaydı. yani berbat bir kadro alıp da mucize yaratmadı doğrudur. ama tonla yeni transfer gelmişken bu adamlara takım oyunu oynatmak her babayiğidin harcı değildir.

    mesele oyuncu tercihleri ise emre çolak'ın tüm şuursuzca hareketlerine rağmen 11'de olmasına, aydın'ın kurtarıcı olarak oyuna girmesine ben de anlam veremiyorum ve bunu da tartışmak da bir sorun görmüyorum. ama anlamadığım anlayamadığım geçen sene mucize yaratmasa da müthiş önemli bir iş yapan bu adamın yaptıklarının bir anda silinmeye çalışılmasıdır.

    terim'e tapalım, sorgulamadan sevelim hayran olalım ya da tam tersini yapalım demiyorum ama en azından 2 günde 1-2 futbolcu tercihi yüzünden bu adamı asmaya kalkıp antulaşmayalım. aylardır terim'i bu konuda eleştirenleri anlarım bir şey de demem sözüm onlara değil ama şampiyonlar liginde alınacak ilk galibiyette tüm sözlerini unutup imparator fatih terim diye bağıracaklara benim tepkim.

    özetle, bir anlık sinirle, öfkeyle saldırılmaması gereken adamdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın