resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 4458
    hep soyluyorum burda tekrar edecegim. kendisi hicbir yere gitmesin, takimin fergusonu olsun. sozlukte elestirilime konularini vakit buldugumda uzuuuun bir entry ile anlatacagim.

    lakiiiiiiiin. hoca arsen wegnerla ayni anda geldik, o hala takimin basinda biz iki kere gonderildik demis. hatta demis yanlis oldu, 'dedi', ben de 16 kasim 2012 tarihinde gs tvde yayinlanan programin tamamini kanli canli izledim.

    hocam yapma! sen bu sozunle 2000 li yillarda kundakda bebe olan taraftarlari kandirirsin ancak. benim gibi biraz yasi olan herkes hocanin nasil gittigini biliyor. hocanin avrupada takim calistirmak istemesine lafim yok. sirf hoca calistirdi diye odamda hala asili fiorentina atkisi vardir hatta.

    ammaaaa hocaya boyle seyler yakismiyor. hocanin bu sozleri en amiyane tabiriyle yalandir, olayi carpitmadir, demagojidir. fatih terim galatasaray ile uefa kupasini kazandiktan sonra gonderilmemistir. aksine tum bir camianin, taraftari ile birlikte yalvarmalarina ragmen kendi istegi ile gitmistir. umarim bir daha hic gitmez ama boyle gereksiz duygu somurelerine de basvurmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın