• 6374
    şampiyon olan ve yaş ortalaması bakımından da, yerli oyuncu kalitesi bakımından da bir kaç yıl aynen devam edebilecek iyi bir takıma yine çok yerinde transferler yapıp oyun anlamında nasıl geri gittiğini çözemediğimdir.. sonuçlar kötü gitmese de oyun ciddi anlamda moral bozucu durumda. formsuzluk, kısmetsizlik, hocanın takımları geç açılır falan dedik, tam atlattık derken yine kötü bir görüntü vermeye başladık.

    oynadığımız lig de ayrı bir saçmalık zaten. ligde 3 maç üstüste galip gelen açık ara lider olur, çünkü üstüste maç kazanan takım yok neredeyse. bu durumda bizim çok daha iyi bir performans gösterip rahat lider olmamız lazımdı. ayrıca hoca değiştiren takımın bu denli iyiye gittiği başka bir lig de yok dünyada. çok üzücü ama malesef taraftarın desteğini de ilgisini de kaybedecek takım bu gidişle. şu imkanlarla beşiktaştan kötü futbol oynamamız inanılır gibi değil. 20 kasım 2012 galatasaray manchester united maçı zaten kritikti, artık çok daha kritik halde. zira şu an sahip olduğumuz takım şampiyonluk konuşacak bir takım değil. sahada o görüntüyü vermiyoruz, şampiyon olamayız diyemem ama şampiyonluk konuşacak bir takımımız yok, avrupada bari devam edersek hava yakalayabiliriz.

    lakin bir revizyon şart. takımla antrenmanlara çıkmak dışında hiç bir boka yaramayan çok futbolcumuz var, şu sıralarda bize taze kan gibi gelebilecek, şans bulmayı bekleyen, bu şansları da iyi kullanabilecek adamlara ihtiyaç var. ama çağlar birinci, ceyhun gülselam, sercan yıldırım gibi adamlar sadece isim kalabalığı yapıyorlar. yekta kurtuluş gibi 2 tane daha oyuncuya ihtiyacımız var, ama kim olur bunlar bilemiyorum, tamamen kapalı kutu bir furkan özcal var. fatih terim'den selçuk inan'a kadar herkeste bir sıkıntı var malesef, bizi buradan uyandıracak kıvılcım kim olacak, merak ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın