resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 4388
    kendisinden hesap soracak degilim ama madem aramizda kendisini allah katina ulastirmis yazar arkadaslar var, onlar bana 16 kasım 2012 galatasaray kardemir karabükspor maçı'nda yaptigi su hamleleri bir aciklasin.

    1. semih kaya neden yedek oturuyor?
    2. cris haftalardir kotu, hatta cok kotu olmasina ragmen neden ilk onbirde?
    3. haftalardir hatta aylardir milleti kanser eden futbol cahili emre colak neden banko onbir?
    4. duran toplari, kornerleri neden emre colak kullaniyor?
    5. anladik meloyu 20 kasım 2012 galatasaray manchester united maçına hazirlamak istiyor hoca ama kesik yiyen adam neden uc mactir takimin en iyilerinden olan yekta oluyor?
    6. madem emre sol kanat oynayacak neden bir ortaya bir saga bir sola gidip serbest oynuyormus izlenimi veriyor? hocanin taktigi midir bu?
    7. son haftalarin formda ismi riera sol acik mevkinde neden oynamiyor. hoca manchester onunde hakanin defansif ozelliklerini kullanmak istiyorsa, rieranin ofansif ozelliklerini ve ikisinin uyumunu neden denemiyor? emre colaki kesemedigi icin mi?

    macin sonu itibari ile:

    8. emre colak sahanin en kotusu iken ve kendisi de bunun farkinda oldugundan demoralize olup topa bile vurmaya hali kalmamisken neden 90 dakika sahada kalmistir?
    9. takimin bu macta acik ara en iyisi, belki de tek iyisi hamit altintop neden oyundan alinmistir? sahada tel tel dokulen eboue cikarilip hamit sag beke cekilemez miydi?
    10. 3 aydir maca cikmamis engin baytarin yeniden takima donecegi mac 2-1 geride goturdugumuz bir mac mi olmaliydi?
    11. madem emreyi oyundan almiyor/alamiyor ve amrabat oyuna giriyor, emreyi neden gercek mevkisi olan orta sahaya cekmedi?
    12. son olarak bu macin genelinde ve ozellikle ikinci yarisinda kimin nerede oynadigini yazan bir arkadas olursa sevinecegim, zira benim kafa dondu. mac icinde formasyon degisir de bu sekilde takip edilemeyecek kadar mi?

    not: listeyi hocanin ikinci yarida oyuna yapacagi mudaheleler sonrasi editleyecegim.

    edit: ekleme.
App Store'dan indirin Google Play'den alın