• 6354
    rotasyonu 16 kişiden oluşan takım. maçların yükünü çeken bu 16'nın dışında kalan bir çok oyuncuyla yolların ayrılması lazım. ilk etapta takıma oyuncu almaktan çok gereksiz oyuncularla yolların ayrılıp fatih terim döneminde başlanan ve yarım kalan temizliğin acilen bitirilmesi gerek. bir an önce altyapıdan en az 3 oyuncunun takıma kazandırlması lazım.

    mertan caner öztürk, berk ismail ünsal, berk yıldız gibi gelecek vaad eden oyuncular az da olsa süre almaya başlamalı.

    sercan yıldırım, çağlar birinci, aydın yılmaz, emre çolak, ceyhun gülselam, sabri sarıoğlu, albert riera satılmalı/kiralanmalı. geçen yaz aylarında dillere pelesenk olan çilek midir nedir hah işte ondan en az üç tane (defans/ortasaha/forvet) takıma kazandırılıp takımın kalitesi ciddi manada artırılmalı.

    yönetim gerçekten şampiyonlar ligini hedefliyorsa, bu adımları ivedilikle atmaları lazım.

    not: ligde lider, cl'de ikinciyken söylüyorum bunları. ligi 8. bitiren takımın kalitesi geçen senekinden 8 kat kötü değildi. terim döneminde yakalanan pozitif hava bozulmadan harekete geçmeli. bu işler böyledir. bir anda çöküş başlar ne olduğunu anlayamazsın. hatırlarsan rijkaard'la ligin arası geldiğinde sene sonu şampiyonuz diyorduk, o sene sonu ligi averajla 3. bitirdik.* sonrasını hatırlatmak istemiyorum bile.

    sürekli pozisyona girip gol atamadığın maç sezonda bir kere olur. bizim gibi her maç olmaz. istanbulda yağmur sadece maçın olduğu günler değil sürekli yağar, bir takım pozisyon vermeden gol yemez. 11 haftada kaybedilen 11 puanın hepsini şanssızlığa bağlıyorsan sistemde bir arıza vardır.

    velhasıl geçen sene başyalan revizyon uzamadan nihayete erdirilmeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın