• 26
    ne twitter kullanıyorum ne de facebook. açık söylüyorum bu iki sosyal medya aracı günlük hayatın vazgeçilmez parçalarından biri olduğundan itibaren ne sözlüğe ne de takıldığım diğer forumlara giresim gelmiyor.

    bunun nedeni twitter ve facebook'un daha cezbedici olması değil onların internet alemini rezil etmesinden dolayı. ister istemez bu durum galatasaray sözlüğe ve diğer sözlük ve forumlara yansıyor. 140 karakterde derdini fiyakalı anlatma popülaritesi sözlükte girilen entrylerin değişmesine sebep oldu. yazar olmadan önce ve yazar olduğum ilk günlerde millet derdini 140 karaktere sığdırma hissiyatı duymuyordu. detaylıca yazıyordu ve açıklayıcı oluyordu. okudukça okuyasım geliyordu. yazar alımları açıldı hemen üye oldum. şans mıdır yoksa çaylak entrylerimin sözlük formatına uyması mıdır bilmem 2. gün yazarlığım onaylandı. yazdıkça yazıyordum ve okudukça okuyordum. o zamanlardaki yazı kalitesi şimdi yok. bu yüzden sözlüğe girmek içimden gelmiyor, yazmak içimden gelmiyor.

    2012 yılı facebook ve twitter'ın tam anlamıyla patlama yılı oldu, sözlük ve forumların battığı yıl oldu. sözlükte bu tarzda yazılar sürdükçe ben burada pek olamayacağım. ha birde unutmadan maç esnasında kötü oynayan bir oyuncuya hakaretler etme, yenilgi sonrasında ona buna sallama furyası var oldukça da burada olamam gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın