• 6314
    bana nasıl desem saçma sapan düşünceler yaşatan takımdır. şu anda 2012-2013 şl sezonunda 1 puanımız var farkındayım. geçen sene play-offlarda* son maç deplesmana kaldığında da işimizin ne kadar zor olduğunun farkındaydım. ama ne o zaman ne de şimdi en ufak bir ümitsizliğim yok. bu kadar saçma bi durum olabilir mi bilmiyorum ama sanki bütün galatasaray taraftarları biliyoruz gelecek güzel günler ama çaktırmıyoruz. hani sırıtcak gibi oluruz, yanaklarımız patlıcak gibi şişer ya ama çaktırmamak için tebessümle geçiştirmeye çalışırız, her galatasaraylı mübarek insana denk geldiğimde yeminle öyle hissediyorum. ne bileyim mesela ligde puan kaybediyoruz filan hiç sallayıp üzülesim gelmiyor. braga'ya kaybediyoruz üzülüyorum***(u: böğ neyse 2012-2013 ş.ligi grup maçları içerdeki braga maçı umarım silinmesine engel olur bu açıklama entrynin) tamam ama ertesi sabah bi kalkıyorum aman koy götüne diyorum bu takım o gruptan çıkar ya da dün geceki i.b.b* gol yiyoruz ama sklemiyorum, gereksiz geliyor anlamsız bir rahatlık oluşmasına sebep oldu bu galatasaray futbol takımı.

    dündü sanırım 2 kasım 2012 yani trt'de mustafa doğan'la, ali ece'nin muhabbetinde ali ece diyor ki: "abi gençlerbirliği iyi takım, bursa'da iyi, antalya'da iyi bu sene" vs.vs... ve peşinden: "bu sene süpriz bi 2. çıkabilir" diyor. böyle bi şey olabilir mi sözlük? süpriz 2. ne amq? adamlarda, bizde gayet biliyoruz ki bu sene nasıl olsa şampiyonuz bu nasıl skndirk bi rahatlıktır sözlük?

    bence problem bu rahatlıkta başlıyor ayrıca. şimdi alınmaca gücenmece yok lütfen. akşam* eve geldim işte bakayım bi dedim sözlüğe normal olarak kim kime sallamış? evet sallamış? maçta selçuk kaptanımızın* ilerdeki deli fişeğimiz burak yılmaz'a attığı paslarda amrabat denen* kel oğlanımıza atsa daha mı iyiydi ne diye ben de düşünmedim değil. lan sonra dedim: "olum kendine gel lan selçuk o vardır bi bildiği" ve sonra düşününce kendimce mantıklı olduğunu inandığım baya cevap buldum bu olaya. ama bu olaydan bişiler çıkartanlar olmuş tabi normal olarak. kankası ya o yüzden atmıştır di mi?

    sonra bakıyorummmmm eboue'ye sallanmış evet daha sonra ha tabii ki normal olarak sıradanlaştı artık dany ve hamit'e sallanmış. neyse şaşırmıyorum. bi kere daha yazmıştım bu tarz bişiler işler yolunda ya da yoluna girecek aslında hepimiz biliyoruz illa birilerine bok atmaya gerek yok heri gidin ali ece'yi dinleyin, kitap okuyun, film izleyin, kız mız bulun takılın ne biliyim. nolur sözlük bok atmayın valla 2-3 aydır artık sözlüğe yazasım gelmiyor. biliyorum bi şeyinizde değil ama harbi kafayı yicem. geçen sene muslera'ya, selçuk'a, engin'e sallayanları da gördük ama noldu? hagi'nin dediği şey aklıma geldi birden: "göt oturur, kafa düşünür" niye aklıma geldi bilemedim neyse.

    bu sene ligde şampiyon olacak ve umarım şampiyonlar liginde gruplardan çıkacak takımdır. ha gruplardan çıkamazsa mı? olsun önümüzdeki sene çıkar. biz desteğimizi verelim de o takıma. kendi forvetimizi kendimiz itin götüne sokmayalım da. fenerin verdiği daha fazla paraları tercih etmeyip bize gelen, yıllardır beklediğimiz, en kariyerli türk futbolcuyu 10 maçta itin götüne sokmayalım da gerisi gelir zaten.

    ha bir de o ronoldo, bizim stada gelecek sözlük. bu gün arkadaşıma söz verdim, takıma kefil olarak. nasıl olsa takım oturcak, her sene yine gruplara katılcaz ve o ronaldo o zaman hangi takımda olur bilmem ama elbet bizim gruba düşecek ve istanbul'a deplasmana gelecek. hiç olmadı finalde karşılaşırız bi ara heri koca ronaldo'nun takımı finale çıksın bi zahmet.

    aha beni böyle gamsızlaştıran takımdır. elmander'i, selçuk'u, eboue'si, ujfa'sı, semih'i, engin'i, burak'ı, umut'u, muslera'sı nasıl güzel takım olduk vay anasını ya. kenar yönetimi saymıyorum bile.

    ha uzadıkça uzuyor ama ben yazayım da içimde kalmasın. sessiz sinema programında gstv'nin, umut aslan kral'ı anlatmak için burak'ı gösterdiğinde nasıl bi karaktere sahip olduğunu herkese gösterdi sanırım. ve bencil denen golden başka bok düşünmüyo denen burak bugün* nasıl 1 golle önünde olan umut'a da al da at dedi. ahh ahh her gün maç olsa da izlesek. hadi iyi geceler..

    edit: final olursa istanbul'a gelemez ki ronaldu vay anasını. neyse yarı final olsun. hem sonra irina yengeyi alır bi daha gelir istanbul'a bi alışırsa daha bırakamaz ne de olsa. zaten tüpçü de para bok, beyin yok o ağırlasın ronaldo'yu. biz de burda 2 dal sigaranın hesabını yapalım lan dünya. bak şimdi çok sinirlendim sözlük çok. niye metrobüse aktarma olmuyor laaaan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın