resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 4261
    önceki sezonlara göre elinde ki durumun daha iyi olduğunu düşünenleri ve bu yüzden bize eskiyi hatırlatmayın skibbe'nin rijkaard'ın suçu yoktu diyenleri görmemezi sağlayan imparatorumuz.

    kadroyu teknik direktör kurar değil mi? skibbe veya rijkaard gidip mustafa sarp'ı barış özbek'i alıyorsa veya takımdayken yollatıp daha iyisini almıyorsa burada suçlu kim olur?

    evet fatih terim'in elindeki imkanlar diğerlerine göre daha iyi.
    peki neden daha iyi?
    çünkü akıllıdır gidip scout piri'yi getirir takıma.
    çünkü ileriyi görür lige 6 forvetle başlar.
    çünkü tahmin gücü yüksektir melo'nun yamuk yapacağını bilir gider hem ona alternatif olacak hemde sağda oynatabileceği hamit'i alır.
    çünkü tecrübelidir 11 kişiden oluşan takımda en fazla 2 veya 3 genç oynatır. biri semih'tir onu da ujfa'nın yanına monte eder. biri emre'dir. selçuk-melo-engin azmanlarının yanına monte eder. affedersiniz ama sıçar gibi genç oyuncu yetiştirilmez. yetiştirenleri görüyosunuz.

    eğer bu takım istikrar yakalayacaksa bunu fatih terim başarır. az sabredin. her şey yavaş yavaş olur. birden olduğu da olur ama şansa bala olur. bırakın şu takım oynaya oynaya alsın kupaları. 4 yıl sonra alsa da olur. eğer sistem oturursa her yıl finali zorlarız. ama köstek değil destek olmanız lazım. sistem bi oturursa galatasaray o.lyon gibi bir takım olur. her sene çeyrek finali garanti olan dünya devlerine kafa tutan bir takım olur. ligi de domine eder avrupa'yı da. ama ilk önce sistem ve kültür oluşturulmalı. sistem oluşturulursa isimler değil mevkiler önemli olur. eğer bugün gidip kaka diyorsak sistemimiz yok demektir.

    ayrıca almasa da olur kupaları. biz bu takımı kupa için mi seviyoruz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın