resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 4259
    23 ekim 2012 galatasaray cfr cluj maçında bana gore hicbir gunahi olmayan teknik adamdir, boyle talihsiz, beklenmeyen, hesap edilemez anlarda bir tekme de ben vuramam, asil destek boyle zamanlarda verilmeli gorusundeyim.

    ayrica genel olarak hatalari bulunsa dahi su an icin kendisinden daha uygun bir hoca yoktur bizim icin, bu yuzden yanlislar ne kadar buyuk olursa olsun yapici olma taraftariyim.

    ayrica macta sabri'yi oyuna alarak bence dogru yapmistir. sabri'nin sutlarindan faydalanmak istedi son birkac dakikada, zeminden oturu pas imkani olmadigi icin... tamam sabri cok isabetli vuran biri degil ama en azindan sert ve tehlikeli sutlar atabiliyor, uc atar bir tutar o da gol olur, aynen bu igrenclikte bir macti, terim de sansini denedi, teknigin degil artik sansin, selcuk sahin sutlarinin, sabri sarioglu abanmalarinin on plana cikacagi bir macti, fatih hoca da bence kendince gayet hakli...

    teknik direktor asmaktan nefret ediyorum, yakin zamanda yaptik bunu, cok yaptik... hakliydik ama bol bol gunah da aldik, bence yetsin, biraz daha olumlu olabiliriz. ozellikle de bu berbat mactan sonra kendisine yuklenmek, hani yuklenmek demeyelim de boyle bok atar gibi, kendisi bariz hataliymis gibi yerden yere vurmak bence ilkelliktir.

    6 sene sonra sampiyonlar ligine goturdu bizi ve sayesinde ilk puanimizi aldik, hayirlara vesile olsun, tesekkurler fatih terim...

    insallah 3 puanlari da en kisa surede gormek, 3. olup uefa'ya kalmak veya 2. olup gruptan cikmak da yine senle nasip olur. malum, hemen olmuyor bazi seyler boyle ufak ufak basliyor sonra devami geliyor, ben bunun farkindayim kendi adima.
App Store'dan indirin Google Play'den alın