resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 4255
    yeni evlenecek çiftlere kendisini öneririm. mobilya ve beyaz eşya alırken ondan iyisini kimse bilemez. hatta zorlandığınız başka konular varsa yine en iyisini o bilir.

    vay hadsizler fatih terim'i nasıl olur da eleştirirsiniz?

    takım uefa kupasında çeyrek finale çıkacakken stoperi satılmış bir takımın başına getirilmedi.
    adnan polat ve adnan sezgin gibi adamların altında onların baskısıyla çalışmıyor. ünal aysal ve abdurrahim albayrak gibi yöneticilerle çalışıyor.
    mustafa sarp ve barış özbek'li orta saha'ya değil de felipe melo ve selçuk inan'lı bir orta sahaya sahip.
    kulüp birlik beraberlik anlamında ve maddi anlamda son on yılın en iyi seviyesine gelmiş.

    evet çok güzel mantı yapıyor fatih terim ama sonradan mantının içine çiğ mantı koyarak tadını da kaçırabiliyor.

    tamam biz de seviyoruz kendisini ama bırakın da eleştirilebilir olup olmadığına kendimiz karar verelim. ayrıca öyle bir konuşuluyor ki kendisi hakkında sanki galatasaray'ı galatasaray yapan fatih terim. hayır arkadaşım fatih terim'i galatasaraylı fatih yapan galatasaraydır. onu imparator yapan da galatasaraydır.

    2000 yılında ueafa kupasını aldık. aradan tam 12 yıl geçti. zavallı olan o günlerin güzelliğiyle avunup 2012 yılında şampiyonlar ligi maçlarında aydın yılmaz'ın kurtarıcı olarak ve sabri'nin kulübedeki tek alternatif sağ bek olarak oyuna girmesini eleştirenler mi yoksa buna fanboyluk yaparak göz yuman sen misin? zavallı olan, koskoca galatasaray'ın tek alternatif sol bekinin kademe anlayışı sıfır olan riera olmasını eleştirenler mi yoksa sen misin?

    neymiş küme düşme potasından almış bizi şampiyon yapmış yoksa biz küme düşme potasında sürünecekmişiz. ulan eric gerets de bizi şampiyon yaptı. ne oldu sonra; adamı gönderdiler. şampiyonluğu küçümsemiyorum ama türkiye liginde şampiyon olmak galatasaray için ne zamandan beri büyük bir övünç kaynağı oldu? sen hangi kulübü desteklediğinin farkında değilsin ben sana ve senin gibi mallara burda laf anlatmaya çalışıyorum.

    her şeyin en iyisini fatih terim bilirmiş biz kimmişiz de onu eleştirirmişiz. ulan sen dünyanın en iyi futbolcusuna* burada maymun deyip selçuk şahin ve ümit özat'ı yerlere göklere sığdıramıyorsun. millete zavallı diyeceğine sen git kendi derdine yan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın