resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 4249
    aydın yılmaz üzerinde ısrar etmesi dışında herhangi bir hatası olduğunu düşünmediğim "adam"dır. hakan balta ısrarında bulunmayıp riera'yı o mevkiye monte etme çabası, kendisinin kuru bir inat küpü değil, ısrar ettiği oyuncu ile ilgili inandığı başka konular olmasındandır. ama tabii ki fatih terim de zaman zaman yanılabilir. takıma savunma takviyesinin yapılmaması konusunda da kendisine ait pay kadar kendisine kızmaktayım.

    ama...

    23 ekim 2012 galatasaray cfr cluj maçı ile ilgili olarak da kendisinin herhangi bir hatası olduğunu düşünmüyorum. futbol oynamaktan ziyade 1 puanla dönebilmek için sahaya çıkmış bir rakip; kazanmak isteyen takımın canına okuyacak biçimde bir saha ve tesadüfi bir golle bu sahada bu rakibin 1-0 öne geçmesi...

    bu tam bir kabus senaryosudur beyler. oyunu çok rahat kazanıyorum, zorlaştırıcı bir senaryo hazırlayayım da oradan çevirmeye çalışayım deseniz o çok sevdiğiniz bilgisayar oyunu başında, ancak bu kadarını hazırlayabilirsiniz. şampiyonlar ligi iç saha maçında yaşandığı için can yaktı tüm bunlar ama sonuca tesir eden bir fatih terim hatası yok.

    doldur boşalt oynattı yeaaa diyenlere tavsiyem, salondaki halılarını balkona veya çatıya çıkartıp yıkamaya başlamaları sonra da üzerinde bir adet futbol topunu ayak ile sürmeyi denemeleri. ağzının içi köpükle dolmadan, bir tarafını kırmadan halının başından sonuna gidebilen olursa gelsin ondan sonra konuşsun. çok sıktınız lan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın