resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 4206
    =başarı. bazıları kendisini değil de başarılarını seviyor. kendisine değil de başarılarına saygı duyuyor. fatih terim'e değil de uefa kupası'na tapıyor. fatih terim, bu başarının içinde yalnızca bir figüran. bazı taraftarlarımız için yardımcı erkek oyuncu. bundan dolayı 1.dönemi ayrı, 2.dönemi ayrı yargılanıyor. 1.dönemindeki (1996-2000 arası) başarıları, 2.dönemindeki (2002-2004) arası başarısızlıklarından daha az konuşuluyor.

    ancak benim için fatih terim=galatasaray. ben fatih terim'i seversem galatasaray'ı severim. ben fatih terim'e saygı duyarsam galatasaray'a saygı duyarım. fatih terim, benim için uefa kupasından, aldığı onlarca kupadan daha değerlidir. ben, fatih terim'i, ''galatasaray istediği yerde, istediğini alacak güçtedir.'' diyip, bunu kanıtladığı için seviyorum.

    ben, fatih terim'i ''bizim bağımız sözleşmeyle değil'' diyebilecek tek teknik direktör olduğu için seviyorum. ben fatih terim'in 2.dönemini de seviyorum. çünkü, ben o zaman da galatasaray'ı seviyordum. ben fatih terim'i, galatasaray'ı bizden daha çok düşündüğünü bildiğim için seviyorum.

    yaptığı her yanlışın da, doğrunun da altına imzamı atarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın