• 6246
    tek bir eksikliği olan takımdır.

    o da takım olmaktır. skor taraftarı değilim, yensek de yenilsek de önemli değil ama şuan biz bir takım değiliz. kaliteli oyunculardan kurulu bir ekibiz.

    takım olarak futbol oynamıyoruz. artık savunma hücumda başlamıyor, orta sahanın gerisinden başlıyor.

    geçen sene takım olarak ileri çıkar, takım olarak geri dönerdik. top rakip alandayken hücum oyuncularımızın baskılı presinin hemen arkasında orta saha oyuncularımız, hemen arkasında savunma oyuncularımız vardı.

    bu sene hücumda az çok bir pres var, rakip takım baslaşarak bu presten kurtuluyor, yaklaşık 20 metre pres yok. orta sahayı geçtiklerinde tekrar bir pres fakat orta saha ile savunma arası çok açık, orta oyuncular ile kanat oyuncularının arası çok açık. toplamda umut oynadığında 6 kişiyle pres yapıyoruz, burak oynadığında 5.

    ileride elmander ve umut, burak yoksa elmander tek başına. orta sahada selçuk ve melo, bazen emre. savunmada ise semih ve dany adam markajı ile eboue ve hakan balta ise kademede bekliyorlar.

    geçen sene ise toplu olarak 10 kişi pres vardı, rakip takıma nefes aldırmazdık.

    bence bu takımın tek eksiği takım olmaktır. takım halinde futbol oynaraksak zaten yetenekli ayaklarımız ile her türlü gol bulabiliyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın