• 6243
    formsuz haldedir, tek sıkıntısı da, her insan evladı takımın sezon içinde yaşadığı bu periyodun, kritik bir zamana gelmesi. lig için telafi etmesi kolay fakat şampiyonlar liginde geri dönüşü olmayan problemlere neden olabilir. fatih terim'in takımları lig sonunu iyi oynar, bu daha önceleri de böyle oldu, geçen sezonki şampiyonluğumuzda da. o yüzden yaşanan üstüste puan kayıpları sinir bozsa da, şu an için sıkıntımız olduğunu düşünmüyorum. takım savunmamızın oturması halinde tekrar bir çıkış yakalarız.

    beni asıl üzen nokta, taraftar olarak bizim beklentilerimiz, hedeflerimizle takımımızınkilerin uyuşuyor gibi gözükmemesi. açıkçası hem ligin, hem ülke futbolunun hem de rakiplerimizin durumuna bakıldığında, kağıt üstünde hem oyuncular, hem de idari açıdan hiç bir sıkıntısı, kavgası olmayan takımımızın ligi domine etmesini, eski günlere dönmesini, düşmana korku salmasını bekliyorduk. geçtiğimiz 3 hafta içinde de bunun için çok iyi bir şans elimizdeydi, ama 3 maç puan kaybı ve braga yenilgisiyle bir anda biz de bir kaosun içine düştük, kendi ellerimizle. 'avrupayı tekrar fethetmeye geliyoruz' düşüncesindeki taraftarı, malesef kendi takımı yanılttı, başkanı çıkıp 'gruptan çıkamazsak çok da üzülmem' dedi, teknik direktörü çıktı 'braga ve cluj zaten iyi takım, kamuoyu bizden fazla beklentiler yarattı' dedi. halbuki kimse yarı final, final beklemedi sizden. sadece san marino takımı olmadığımıza göre, sıfırdan başlamıyoruz herhalde diye düşünüp, en azından braga ve cluj gibi, normal şartlarda bize rakip olamayacak takımları geçmenizi bekledik. bu mu baskı oluşturdu, anlamadım. bate borisov'ların bayern'i 3 lediği bir zamanda, bu paralar harcanır, size bu sevgi saygı gösterilir, stad-tesis şartları bu denli gelişmişken, bu takımların altında kalıyorsak, bir zahmet de üzülün..

    23 ekim 2012 galatasaray cluj maçı şu an sezonun en kritik maçlarından biri haline geldi, ya problemleri kesip atacak bir maç olacak, ya da sezonun geri kalanı için büyük bir kuyuya düşürecek bizi. çünkü taraftarların futbola olan ilgisi yavaştan da azalacaktır, milli takım ve kulüp takımlarımızın hali yüzünden futbolseverler olarak ciddi durumda gerginiz. yine de tutunacak tek dal olan fatih terim, hedef maçları seven ve bunlarda başarılı olabilen bir teknik direktör. umarım gerekeni yapacak bir takım çıkarır o gün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın