• 363
    başarısızlıklarına çok beklenmedik durummuş gibi tepkiler gösterilen hikayeden bir futboldur.

    arkadaş senin büyük takımlar diye tabir ettiğin 4 takımından ikisinin durumu ölmüş ağlayanı yok halde. diğeri spartak moskova'yı eleyemeyecek kapasitede. en tepesinde ki şampiyonlar liginde 2 maç sıfır puan konumunda.
    hemen bir alt kademede en güvendiğin futbol şehrinin takımı kıytırık twente'yi eleyemiyor. bir diğer önemli futbol şehrinin takımı marsilya ile baş etmesi imkansız halde boyun eğiyor kaderine.
    milli takımın grubunda hollanda u-23 takımına yeniliyor. takır takır top oynayan romanya karşısında sonuç aynı.
    hayır garip olan bu duruma şaşırmak. niye şaşırıyoruz anlamıyorum. arkadaş senin hollanda romanya varken bulunduğun gruptan alacağın en iyi derece 3.lük zaten. kapasiten bu. macaristan'a geçilip 4. olsan da şaşırma. estonya'yı geçsen iyidir.
    senin bir malagan var mı ? yok. bragan var mı ? yok. senin bir metalist kharkiv'in var mı ? yok. senin bir napolin var mı ? yok. senin bir tothenam'ın var mı ? yok. senin bir bayer leverkusen'in var mı ? yok. senin bir lille'in var mı ? yok.
    senin tepe takımlarının yanına ekleyebildiğin avrupa'da bir şeyler yapacak kulüp takımın yok. gerçi tepe takımlarından da bir bok olacağı yok.
    çünkü ülke futbolun bitik.
    sonucu milli takıma da yansıyor. milli takımın da bitik.

    lan oğlum normal sonuç senin dünya kupası eleme guruplarında romanya'nın hollanda'nın gerisinde kalman. bırak kendini dev aynasında görmeyi. senin futbolun tam bir balon. bir boka yaramaz.

    ne kulüpler düzeyinde ne milli takım düzeyinde 13.10.2012 tarihi itibariyle avrupa ile baş edecek durumda değilsin. bunu kabullenirsen en azından üzülmezsin. misal romanya'yı bırak bosna, sırbistan, hırvatistan, çek cumhuriyeti, ukrayna, rusya, isveç, norveç, danimarka gibi üst düzeyin bir altı futbol ülkeleri milli takımları olsa grubunda sonuç farklı mı olur sanıyorsun ? olmaz tabi ki. onlarla da baş edemezsin.

    avrupa'nın en büyük 6. futbol ekonomosiymişiz. peh. biz de bu şaşa düşkünlüğü var iken normal. adam asgari ücret alıp 2.000 liralık cep telefonuyla dolaşıyor. senin liginin değerinin 400 milyon euro olması normal.

    aslında bu ülkenin lig yayın hakkı değerinin 50 milyon euro olması lazım. futbol endüstrisinden para kazanan kişilerinde medya olsun, sporcu olsun, yönetici olsun, teknik adam olsun şu anda aldıkları maaşların 5'te birini almaları lazım. çünkü ortaya çıkarttıkları iş bir boka benzememekte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın