resim
Lincoln Cássio de Souza Soares
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:45
Boy:-
Uyruk:Brezilya
  • 878
    bari şu maçtan* sonra, bütün olup biten gerginliklerin üzerinden artık haftalar geçmişken konuşmayalım tekrar tekrar aynı şeyleri. nedir bu insanın suçu günahı ya? nedir bir türlü başaramadığı o 'şey', adı konulamayan o 'şey'? ne olur biri söylesin gidip yemin ediyorum söyleyeceğim lincoln'e.

    futbol oynamaz olmuş takım, takım olarak pozisyona nasıl giriliyordu onu unutmuşuz, 1 den fazla ya da hiç gol atamaz olmuşuz. bütün bu olumsuzlukların içinde arada iki güzel hareket, iki güzel pas, olumlu bir şeyler görebiliyorsak yine bu insanla oluyor. elimizde böyle bir oyuncu var ve biz hala başka aşklar peşinde koşuyoruz. evet cidden unutkan olmasak bu kadar ve aşkımıza sahip çıkabilsek her an terketmeye hazır olmasak. zor mu? bilsek elimizdekilerin değerini, korumaya çalışsak. üstüne çullanmaya hazır bekleyenler varken biz onlara kolaylık sağlamasak.

    dilerim uzun yıllar bizle olursun lincoln. umarım bir delilik yapıp seni göndermezler. sen bizi seviyorsun bunu biliyorum. ve hem senin bize hem bizim sana ihtiyacımız var. beraber yaşanacak çok şey var.
    (bkz: sonuna kadar lincoln)
App Store'dan indirin Google Play'den alın