aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 2115
    türk telekom arena'da pegasus alt tribünün ''sahibi'' taraftar grubu. ancak sezon başından beri* doğu üst'ün hem coğrafi olarak hem de kalite olarak oldukça altında kalıyor.

    örneğin dün oynanan 6 ekim 2012 galatasaray eskişehirspor maçı'nda burak'ın attığı golden sonra, uyuz uyuz ''ne beşiktaş, ne fener, ne de trabzooğn, bu sene sensin şampiyooğğn'' u söylerken adeta bir darbe oldu doğu üstten; rerere rarara başladı ve tüm stad uyandı, ardından sarı, kırmızı, şampiyon cimbombom söylendi ama tribünde sayısal olarak çoğunluğu oluşturmadıkları için etkisiz kaldı o da.

    ultraslan 2009'dan sonra hep cepten yedi. koreografier dışında hep etkisiz kaldı. hep maçtan uzaktı. 4 senedir bu hep böyle. ve artık galatasaray tribünündeki süresini doldurdu. artık maçın gidişatına göre tezahürat yapan, tepki veren bir gruba ihtiyacımız var. ve doğu üst de bunun tam olarak karşılığı.

    umarım ilerleyen maçlarda orası giderek günçlenir ve tribünde söz sahibi olur. dünkü maç, bunun çok önemli bir göstergesiydi. ultraslan yerine takımı sürükleyen bir seyirci kitlesi olmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın