aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 2114
    pankart acip, stadi 23 nisan senliklerine cevirmeyi, kendi taraftarini tribunde dovmeyi, siyasi parti tadinda taraftar grubu yonetmeyi kendisine gorev edinmis olusum.
    bana pankart acmayin abi, kareografide yapmayin. adam gibi takim destekleyin, takima kostek olmayin yeter. renktasini doversin, holiganlik yaparsin, yillardir adam gibi yaptigin beste sayisi bir ya da iki, her seyi gectim koca mac boyunca susup mac izlersin sonra ben ultraslanim.
    heyecanlı 3-5 üniversite öğrencisi (ua-uni) dışında ua'ya yararlı bir şey yapmaya çalışan yok. kareografiyi yapsınlar, sabaha kadar çalışsınlar birde maça gelip yıllardır aynı, değişmeyen, sıkıcı besteleri söylesinler ua'da çıkıp övünsün biz yaptık diye.
    braga maçında kaç kere ekrana geldi setteki adam dönmüş maç izliyordu bön bön. oraya çıkardığın adam bile taraftarı desteklemek yerine dönüp maçı izliyorsa kusura bakmayın sevgili renktaşlar bu tribünlerin hali normal. ben bile kendi evimden daha çok bağırıyorumdur herhalde.
    son olarak 6 ekim 2012 galatasaray eskişehirspor maçında eskişehirin attığı golden sonra sanki eskişehir tribünlerinin sesleri geldi tv'ye ya da bana öyle geldi. umarım ben yanlış duymuşumdur. yoksa ciddi anlamda bu oluşumun kendine çeki düzen vermesi gerekiyor. beceremiyorlar ise de bırakıp gitsinler bu kadar açık ve net.
App Store'dan indirin Google Play'den alın