aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 2111
    yav allasen artık şu adamları bir şekilde savunmaya çalışmayın.

    maç başladı üçlü geldi sonra 20 dakka cimbombomum benim diye bağırdılar. başka hiç bir şey yok ha. ondan sonra bi ara kendileri mırıldandılar bir şeyler. ikinci yarı gol gelene kadar yine rezalet bi tribün vardı. haydi cimbom haydi cimbom veya ne fener ne beşiktaş ne de trabzon tezahüratlarını yaptılar ama yok arkadaş olmuyor. stad istemiyorsa istemiyor amına koyyim. bi tane adamın eline megafonla bağırtmaya çalışırsan kimse bağırmaz şunu bi anlayın.

    neyse golden sonra deplasman tarafının kapalı tarafındaki bölümde oturan (batı oluyor sanırım tam bilemedim - polkazan düzeltti sağolsun doğu tribünüymüş) grubun başlattığı bütün tezahüratlara güney katıldı. sonra stada da yayıldı. lan bi rerere rarara yaptık kendimize geldik. o kısımda da eski ua karşı var sanırım ki tayfa'dan çok daha iyi canladıran tezahüratlar yapabiliyorlar hem de onların 3'te biri kadar adamla.

    yani gelip başkası bağırmıyor yeaaa muhabbeti yapmayın şurada. eğer sen o statta başka bir gruba izin vermiyorsan o zaman sen o stadı bağırtmayı bileceksin. bunu da aynı tezahüratı 20 dakika boyunca yaptırmaya çalışmakla yapamadığını bir zahmet anlayıversinler. yapamıyorlar işte bu işi, beceremiyorlar. bi bitin de yapabilecek birileri çıksın, sorumluluk alsın artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın