aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 2108
    onlardan başka bağıran olmadığı için seslerini duyuramayan oluşum. eleştirilmeye onlardan önce başlanması gereken birçok nokta vardır. bunların başında stadın yapısı geliyor. maça gelen herkes, stadı ali sami yen gibi küçük bir stat sanıyor ki bu kadar beyin fakiri yorumlar yapılıyor sağda solda. arkadaş 52 bin kişilik eşşek kadar stattan bahsediyoruz, 2 bin kişinin tam randımanla bağırmasını nasıl duyabilirsin ki ? mühendis adayı olduğum için bilimsel bir açıklamaya da gireyim, organize olunamamaktan ve tezahürat kirliliğinden bahsediliyor. sesin hızı ve eko da göz önüne alınınca bu kadar büyük bir statta pegasus'tan başlatılan tezahürat doğu ve güney'e geç gittiği için onlar da duydukları anda başlıyor bağırmaya. bunda ne ultraslan'ın ne de oradakilerin bir suçu var, tamamen kocaman bir stada sahip olduğumuz için oluyor bu.

    bir diğer nokta maç bitmeden çıkan zengin vatandaşlar. o kadar paran varsa ve bu çileyi çekmek istemiyorsan ne diye geliyorsun stada arkadaş ? malikanende kurdur 3d sinema sistemini, otur orada izle. diğer tribünlerin belirli noktalarına tribün liderlerinin konulmasından bahsedilmiş. onu yapsalar bu sefer bu vatandaşlar ve siz, gelip burada ahkam kesiyorsunuz onlar kim oluyor da bana emir veriyor, ben onlardan emir alacak adam değilim diye, üstüne bir de o kişilere posta koymaya kalkışırsınız. bu durumun özetleyen bir söz vardır; emmeye de gelmiyorsunuz gömmeye de.

    kısaca iğneyi başkasına çuvaldızı kendinize batırın biraz. bir ultraslan düşmanlığıdır gidiyor. hataları yok mu, tabii ki var fakat bu kadar eleştirilmeyi haketmiyorlar, en azından siz eleştiremezsiniz. nedenini de anlattım yukarıda.

    edit: imla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın