aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 2106
    6 ekim 2012 galatasaray eskişehirspor maçında yine tribündeydim, bu sefer güney üstten izlemek nasip oldu. ne diyeyim artık nasıl savunayım bilemiyorum, ama ne yazık ki savunulacak bir tarafı kalmamıştır.

    yeniden şu megafoncu vatandaş hortlamış biz güneyden megafon sesini duyuyoruz fakat ne dediğini bir türlü anlamıyoruz. maç başladı sanki o tribünde bulunan arkadaşların önünde bir fiks menü var ve her maç aynı menüden aynı tezahüratlar söylenip duruyor. daha önceki girdilerimde stadın ses sisteminden sorunlu olduğunu söylemiştim aynı sorun ne yazık ki tribünler arasında da mevcut.

    ultraslan ın bulunduğu pegasus tribünün den bir tezahürat başladığı zaman doğu ve batı tribünleri yani kapalı ile numaralı tezahürata eşlik etmeye kalkışınca ses birbirine giriyor. pegasus tribünü komple bağırsa dahi doğu tribünün üst kısımdan 300 500 kişinin bağırtısı bu sesi bastırıyor ki tezahüratta kirlilik oluşuyor.

    90 ' lı yılların sonlarına yani ali sami yen kapalı tribünün efsane günlerini birebir yaşamış birisi olarak net bir şekilde söyleyebilirim ki kale arkası tribün organizyonu ile bu iş olmaz ve olmayacaktır. siz bugün ultraslan değil dünyanın en organize topluluklarını getirin yine de oradan diğer tribünlere hakimiyet kuramayacağı gibi sahaya' da baskı kuramayacaktır.

    deplasman tribünü olarak verdiğimiz o köşeye pegasus tribünün de yer alan taraftarları yerleştirelim her maç o stad cehenneme dönmez ise ben birşey bilmiyorum. ( üst katlardan herhangi bir köşe de olabilir. )
App Store'dan indirin Google Play'den alın