resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 4125
    suç sende hocam. neden mi? cunku bu takımı bugun bulundugu yere sen getirdin. senden önce hiç böyle değildi. sen hatırlamazsın dur ben anlatayım.

    senden önce bizim takım o kadar basarılıydı ki, sen gelmeden bir sezon önce namağluptuk. zaten teknikten taktikten de anlamıyorsun. tek bildiğin mactan önce gaz vermek. geldin takımın ağzına sıctın. oysaki senden önceki sezonlarımızda biz rijkaardla, skibbeyle, bülent korkmazla, bülent ülderle falan ligin bi tarafına koyuyorduk. basarıdan basarıya kosuyorduk. sen geldin takım bozuldu 3 mactır kazanamıyoruz. sen olmasan şimdiye koparmıştık ligi.

    sen bilmezsin hocam o ara tatildeydin, sen gelmeden önce avrupada fırtına gibi esiyorduk biz. her sene şampiyonlar liginde önümüze gelene 3 atıyorduk. sen geldin şimdi gruptan cıkamıycaz. hep senin yüzünden.

    suc sende hocam. sen yanlış yaptın sen. kendin kaşındın geldin galatasarayı kurtarayım diye elini taşın altına soktun. rahat battı dimi karınla cocuklarınla tatil yapmak varken geldin bu takımı kurtarmaya calıstın? bilmiyor musun bu takımın bu taraftarın bu camianın sana hiç ihtiyacı yok. cunku senden önce muthiş gidiyorduk biz, sen geldin bozduk ortamı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın