• 6144
    kapalı savunmayı açmak için hızlı bir şekilde yanlara ve dikine pas yapmanı gerekir bunu sanırım tüm dünya biliyor. ama özellikle kaybettiğimiz son 2 maçta* rakipler kapanıp kontra ataktan gol buldu ve bizde bu kapalı savunmayı 90 dk boyunca açamadık. çünkü hızlı top çevirmiyoruz. bu konuda selçuk ve melonun 2sinin de aynı anda geriye gelip top alıp hızlıca aktarması gerekiyor kanatlara ve forvete.

    yani ben artık semih ve dany'nin ayağında topu görmek istemiyorum abi çok fazla savunmada top çeviriyoruz gerek yok buna. zaten bizim 2 orta sahamız bugün dünyanın her yerinde oynayabilecek kapasitedeler. her ne kadar melo şu an bildiğimiz melo olmasada pas yapamicak kadar kötü durumda değil. yani gerekirse gelip stoperden almaları gerekiyor ki topu oyun kuralım. çünkü saha içinde inanılmaz bir organizasyonsuzluk görülüyor son maçlarda. bu organizasyonu yapacak 2 adam da topu alıp oyunu kurması gerekiyor.

    ha birde sağ, sol, ön, arka, uzak, yakın farketmez bu takımın frikikçisi selçuk inan dır. ekstrem durumlarda da zaten hamit alıp vuruyor. yeter amına koyim ben emre çolak'ın diz seviyesini geçmeyen ortalarını yada kaleciye atılan antreman toplarını görmek istemiyorum. yada burak yılmaz'ın artık ezberlediğimiz plasesini. yani burak bana o plaseyi manchester maçında yapacaktı yada braga maçında karşı karşıya kaldığında. bana frikik atarken falso vermesin zaten orda selçuk inan var amk. türkiye'nin en iyi duran top uzmanı.

    ujfalusi dönse de dönmese de bu takımın stoper ikilisi semih kaya- dany nounkeu dur. cris' in amk açıkcası fit hale gelmesi için ben o adamı izlemek istemiyorum arkadaş. zaten gelse de gelmese de seneye bu adam yok bizde. öyle bağlanmaya gerek yok. gitsin a2 maçında falan oynasın fizik olarak fit hale gelmesi için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın