aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 2099
    maçtan önce ne güzel yazmışlar her yere top takıma geçince sürekli ses çıkartın diye, sonuna kadar bağırıcaz diye aha dedim adam olacaklar sanırım. tabi yine hüsran top braga'da atak yapıyor güney alttan elinde megafonla birisi bizim için braga'ya da koy diye bağırtıyor. 1 kere bağırdık 2 kere bağırdık 3. de herkes siktiri çekti tabi. braga korner kullanıyor bütün stad ıslıklıyor bizim ultraslan hala arabesk şarkı okuyor. yapamıyorsunuz arkadaşım bu işi kabullenin artık şunu amına koyyim.

    bi kere doğru dürüst beste yapılmıyor, yapılanlar da zamansız söyleniyor. hala saldır galatasaray söylüyorlar her maç en az yarım saat. ulan o kadar beste var bi değişiklik yapın lan. eskiden maç biterken nevizade geceleri söylerdik şimdi o da yalan oldu amına koyyim.

    maçı kesinlikle takip etmiyorlar. şarkı şeklinde besteler falan rahat maçlarda söylenir veya zor maçlarda öne geçtikten sonra söylenir amına koyyim. maç kora kor gidiyor bizimkiler uyutuyor. braga top alıyor, atak yapıyor, biz atak yapıyoruz arkada hala bi uğultu. beyefendiler şarkılarını bitirecek daha.

    maçta 2-3 kere şampiyon cimbombomun yapıldı hayvan gibi ses çıktı. yapsana işte onu bol bol. insanlar mal gibi aynı şeyi tekrarlıyıp durmak istemiyor. bi anlayın amına koyyim ya. bu adamların yaptığı tribüne yön vermek falan değil bildiğin mastürbasyon. herkes gider biz kalırız ağbiiii

    maçtan önce tezahürat yaptın, 2 kere üçlü çektin, arada cimbombomum canım feda dedin ulan stad yoruldu işte bi beş dakka dinlendir milleti sonra tekrar bağırt. sen eğer o stada yön vereceksen bunu düşüneceksin. düşünmezsen 90 dakika boyunca bağırmaya çalışırsın ama kimse doğru düzgün katılmaz. herkes senin gibi 90 dakika bağıramıyor işte gerçi onların da bağırması bağırmaysa artık. neyse bi şey demiyorum.

    daha iyisini yapın o zaman siz yeaa, beste yazın o zaman yeaa insanlarına da 2 şey söyleyeceğim. ua başka birisine o statta yer verir mi? siz sahiden inanıyor musunuz? kendi içinden adamlara bile neler yaptı şerefsiz herifler. onun haricinde zamanında ua forumlarında takılmadan önce kaç tane 10 numara beste gördüm, millet yapıp gönderdi. yok amına koyyim adamlar söylemiyor işte. saldır galatasaray demek, okey cimbom lets go demek daha kolay geliyor herhalde. ya arkadaş en basitinden bi nevizade geceleri vardı akhisar maçında niye yapılmıyor o tezahürat anlamıyorum.

    geçmiş oraya 3-5 tane reyiz, bi yandan karaborsacılık yaparken bi yandan da reyizlik oynuyorlar işte. olay bundan ibaret. bu adamlardan bi bok olmaz. yanlarında da ua üni'yi rezil ediyorlar üstüne. tek dileğim güney üst'e bulaşmamaları.

    daha da yazarım da valla canım sıkkın zaten dünden beri. bunları 20 kere yazdım daha öncesinde bir boka yaramıyor ondan da pek yazasım yok açıkçası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın