resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 2179
    ünal aysalın kaliteli durusunun yanında kendisini tasvir etmem gerekirse, leyla ile mecnun izleyenler icin söylüyorum kendisi tuvalet terliğidir.

    samet kim lan samet kim? sen bu ulkenin oyle ya da boyle en buyuk kluplerinden birinin baskanısın. hic mi farketmiyorsun kendini ne kadar komik duruma dusurdugunu? yanına almıs samet diye bir cocugu soruyor, dimi samet? dogru desene samet? yuksek sesle soyle samet!

    samet kim peki? kendi emrinde calısan, parasını direkt olarak ondan kazanan bir cesit işci. bu adamın zaten seni onaylamama gibi bir durumunun olmaması bir yana, samet ne kadar onemli bir sahıştır ki fenerbahce baskanı onu yanında herkesin dogru soylediğine inanması icin getirip soylediklerini tasdikletmeye falan calısıyor. herkes simdi samet dogru diyorsa kesin dogrudur mu diyecek? zaten fenerbahce baskanının sozune inanılması icin yanında bir tanık getirmesi yeterince komikken bu kişinin kendi emri altındaki alelade bir calısanı olması ekstra komik bence.

    velhasıl baskanımızın kıymetini bilelim, aynı durum bizim takımımızda yasanmaz ya; tut ki yasansa gayet sakince cıkar, her zamanki klas durusuyla olanlar hakkında kamuoyunu bilgilendirir giderdi. kendisini ve bulundugu makamı aziz gibi kucuk dusurmezdi.

    o degil de sen turk futbolunun icine sıctın ya; simdi bu durumlara dusmus olmandan, taraftarlarının sana alenen kufretmesinden oyle bir haz alıyorum ki anlatamam. beter olun insallah...
App Store'dan indirin Google Play'den alın