aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 2093
    hayatında 1 kere dahi tribüne gitmemiş insanların bile eleştirdiği topluluk. tabi bekara karı boşaması kolay. yok arabeskmiş yok kareografiden ibaretmiş yok reismiş cartmış curtmuş. baştan söylemeliyim ultraslana hiç bir şekilde üye falan değilim ama buradaki bazı yorumlar insanı teşvik etmiyor değil yani inadına gidip ultraslan olası geliyor insanın. kardeşim adamlar uğraşıyor bir şekilde gayret gösteriyor ama iyi ama kötü sana göre. sen 75. dakikada stadı terk etmeye başlarken arbabesk te olsa adam bağırmaya devam ediyor. en ufak bir puan kaybı ya da kötü oyunda burda hemen klavye delikanlılığı için senin ağzın sulanırken adam yerinden ayrılmıyor. sen takımının şampiyonlar liginde uzun bir aradan sonra oynayacağı hele ki yeni stadında ilk kez boy göstereceği maçta daha 2. dakikada çekirdeğini eline alırken adam türkiye kupası bilmem kaçıncı tur maçında adana demirspor ile oynarken bile götünü yırta yırta bağırıyor.

    takım yenildim mi önceden klavye delikanlıları teknik direktöre sarardı sonra sabriye en son da hakan baltaya sarardı. son 2 sezondur tabi durumlar biraz değişti fatih hoca gelince teknik direktöre sarma kısmı ta ki bugüne kadar askıya alınmıştı (şimdi artık hiç utanmadan imparatora da sarmaya başladı millet). fatih hoca sabriyi kenara alınca ona sarma faslı da bitti. ee malum son maç balta da 11de olmayınca ona da saramadı futbolun ilahları. elinde avunca ultraslan kaldı saracak, yeni moda bu anlaşılan. saracak yeni bir şey bulana kadar en iyisi bu olacak gibi görünüyor.

    o tribündeki bir çok anlayışa ben de sonuna kadar karşıyım, ama günahıyla sevabıyla adamlar yapıyor işlerini bir şekilde. ultraslanın bestelerinden memnun olmayan arkadaşlara tavsiyem; en kralından yeni bir beste yapsınlar (aman güftelere de dikkat etsinler) ve yanlarına aldıkları saz arkadaşları ile besteyi kaydedip göndersinler adamlara belki hoşlarına giderse bestelerinizi maçlarda okuyup yapacakları kareografide söz ve müzik diyerek adınızı yazar görsel şölen eşliğinde reklamınızı yaparlar. ama aman dikkat besteyi kaydederken çekirdek sesi gelmemesine dikkat etsinler.

    bedava bilet olayına gelince, şu an nedir nasıldır bilemem. varsa böyle bir uygulama yanlıştır. fakat bu onların değil buna sebebiyet veren ilk yönetimin kabahatidir. daha da derine inecek olursak: sana beleş bilet verseler, hayır ben almıyorum paramla maça gideceğim mi dersin? eğer öyle diyeceksen cennete bana da yanında bir yer ayır.

    kendi reklamlarını yaptıkları eleştirisine de bir şeyler söylemek gerek aslında. neymiş de ultraslan bayrağı açıyormuş da ultraslan diye bağırıyormuş. ne diye bağıracaktı genç fenerliler diye mi? kardeşim adam 90 dakikanın 3-5 dakikasında kendi reklamını yapsa ne olur yani neyi zoruna gidiyor. bunu dünyada yapmayan taraftar grubu mu var. orda kimin emeği geçiyorsa onun adı yazacak tabi ki. sen elini hiç bir şeye sürme adam gece gündüz çalışıp birşeyler ortaya koysun sonra da altına ua yazınca bunun adı reklam olsun. bırak allasen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın