aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 2091
    2 ekim 2012 galatasaray sporting braga maçında kötü bir performans göstererek liderliğine soyundukları tribünleri hem de avrupa arenasında tarihe gömmüşlerdir.

    -öncelikle bir süreliğine koreografi işine -ki en iyi becerdikleri iştir diye düşünüyorum- ara vermesi gereken topluluk. taraftar maçtan çok koreografi konuşur oldu. 6 sene sonra sahamızda, yeni stadımızda çıkacağımız ilk maç öncesi bile entry sayılarına bakıldığında maç kadar koreografiye entry girildiğini görüyoruz. yapılan koreografi taraftarın gazını alıyor resmen. ayrıca maç öncesi "tüm avrupa bunu konuşacak," "koreografiyi gördüm gözlerim doldu" gibi açıklama yapan yetkililerin dikkatleri maçtan uzaklaştırdıkları çok açık. (bkz: #1059148)

    - maçın öncesi ve maçla beraber 5 dakika içerisinde 2 kere 3lü çekildi. şaka mıydı? hayır!

    - hakemin dengesizliği daha ilk dakikalardan belli olurken tüm tribünler ıslıklarken bir süre sonra tezahürata dönen grup o susmuyor dediğiniz pegasus tribünüydü. koreografi değil maç içinde inişli çıkışlı verilen tepki bozar rakibi de hakemi de...

    - ömer çatkıç modeli braga kalecisinin daha ilk dakikadan itibaren zaman geçirmeye yönelik hareketleri yeterli tepki bulamadı. hadi dedik ikinci yarı pegasus'un önünde rahatsız ederler bu adamı, yine olmadı.

    - maçın 15. dakikasında dağ başını duman almışa girerek böylece avrupa kupalarında da kapanışı vermiş oldular. (bkz: #1071127)

    - ve dakikalar 85'i gösterdiğinde "asaletin bize yeter"e başlayan, kaybettik ama sizi seviyoruz temalı bir ruh hali yaratıldı statta. sorumlusu ultraslan. dakika 86'da hakan şükür durumu 2-2'ye getirirken, "spiker uzatmalarda neden olmasın?" diyordu. ve galatasaray 3. golü atıp milan'ı evine yolluyordu. işte bu takımın taraftarının düşürüldüğü hale bak. yazık kere yazık. biz o günleri gördük tattık. ama ya gençler. bayrağı devralacak olanlar? koreografi peşinde koşmaktan işin özünü kaçırıyorlar. işin kötüsü bu taraftar profili, bu davranışlar kar topu gibi katlanarak artacak.

    son olarak; "konuşacağınıza çıkın daha iyisini yapıncılara" bir milyonuncu kez daha hatırlatalım: stattaki ultraslan tutumu herhangi bir grubun çıkıp kendi başına bir iş çevirmesine izin vermiyor. ultraslan'a 90 dakikanın 50sinde destek vermeyen batı üst tribünü, taaa doğu üst tribününün deplasman tribününe yakın bölgesinde inceden duyulan, 2-3 kere başlatılan "milyonlarca taraftarın yan yana" tezahüratına katılmaya çalışmıştır. tahlili yapabiliyor musun?!
App Store'dan indirin Google Play'den alın