aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 2088
    - 2 ekim 2012 galatasaray sporting braga maçı için herkes kırmızı giysin gelsin. tribünler kıpkırmızı olsun diye çağrı yapılır kulübün resmi sayfalarından, başkalarının tezahüratlarına başlamayan bu arkadaşların çoğunlukta olduğu pegasusun yarısı beyaz tişörtlüdür. (staddaki her iki işiden biri beyaz giyinmişti gerçi.)

    - 10 küsür yıldır geriye düştüğümüz maçlarda "bizim için bilmemkime goool, cimbom goool" "saldır galatasaray ooooleeey" gibi hiç bir ateşleyiciliği olmayan, söyleyeni de, dinleyeni de, futbolcuyu da hayattan soğutan tezahüratlara bir çözüm , yenilik getirememişlerdir. hatta çevirebileceğimiz maçların son dakikalarında, en kritik, sporcunun taraftara en çok ihtiyacı olduğu anda, her branştaki maçlarda "yenildik ama olsun asiliz" manasındaki tezahüratı söyleyerek milyonları çileden çıkarmaya devam etmektedirler.

    - 2 ekim 2012 galatasaray sporting braga maçı'ndaki koreografileri etkileyiciydi. tavsiyem koreografi grubu olarak hizmet versinler tribüne. ellerinde başka bir şey kalmayabilir yakında.
App Store'dan indirin Google Play'den alın