resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 4086
    (bkz: hayallerinizin bittiği yerde bizim gerçeklerimiz başlar) eğer bu sözü söyleyebiliyorsak mimarı kendisidir.

    kendisini iyi tanımayan ve bilmeyen sığ ergenler, o günleri yaşamış birisi olarak hatırlatayım. fatih terim döneminde kendisi gelen kadar şamar oğlanı olmuş türk milli takımı 1996 yılında tarihinde ilk kez avrupa futbol şampiyonasına katılmıştır. kendisi galatasarayın başına ilk geldiğinde fb'nin 13 bizim 10 şampiyonluğumuz var iken 4 sene üst üste şampiyon yapıp tarihimizde ilk defa şampiyonluk sayısında bizi fenerbahçe'nin önüne geçirmiş ve o 4 yılın sonunda da kazanılması bugünkü kadar kolay olmayan uefa kupasını kazandırmıştır. uefa kupasını alırken yarı finalde elediğimiz leeds united ertesi yıl şampiyonlar liginde yarı final oynamıştır. finaldeki rakibimiz arsenal ise tarihinin en güçlü kadrolarından birisi ile karşımızdaydı.

    yakın tarihteki başarıları ise milli takımı 2008 avrupa şampiyonası 3.sü yapması ve 2 sene önce 8.sırada ve eksi averajla ligi bitiren galatasarayı geçtiğimiz yıl yeni kurulan ekip ile şampiyonluğa ulaştırmasıdır.

    2.ci gelişinde hocamızı üzmüştük ama bu defa aynısı olmayacak. isterse bu sene takımımız gruptan çıkamasın, isterse ligi 2.bitirsin fatih terim bir efsanedir ve sağlığı elverdiği sürece galatasaray futbol takımı teknik direktörü olmalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın