resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 4084
    fatih terim baba gibidir. ailedendir. ona gücenemem, ağız dolu eleştiri yapamam ama kızarım. çünkü yeri geliyor babama da kızıyorum ben.

    atak futbol oynatıyor takıma. eyvallah. ne demişti? kaybederken bile alkışlanacak bir takım yaratıcaz diye. yarattı da bence. lakin tek planı bu olmamalı.

    fatih terim şu oyun planı ile gittiği sürece ligde kendisine kimse rakip olamaz. 5 sene üst üste şampiyon olur. onda sıkıntı yok. lakin şampiyonlar ligi'nde de maçın ağırlık derecesi ne olursa olsun aynı oyunu oynatırsa malesef hiçbir yere varamaz.

    he diyeceksiniz ki, fatih terim bu, fatih terim değişmez. eh, değişmiyorsa kendi bileceği iş.

    2 ekim 2012 galatasaray sporting braga maçında takımı biraz kontrollü oynatsa, 15. dakikada hemen gol bulmalıyız psikolojisi yerine, golü sabırla aramalıyız 50. dakikada gelse de olur düşüncesi olsaydı maç büyük ihtimalle bizimdi. eboue'nin de maç sonunda dediği gibi, bizim yapmamız gereken sabırla bekleyip, rakibi üstümüze çekmekti. biz tam tersini yapıp gömülü savunmanın arasında kaybolmayı seçtik.

    sağlık olsun. fatih hoca candır. canımızı acıtır ama onun hatrı çok yüksektir. umarım biraz da olsa değişime ayak uydurur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın