• 6109
    2 ekim 2012 galatasaray sporting braga maçından sonra eleştirilen futbol takımımızdır. yok kaleye şut çekmiyormuşta yok savunma yapmasını bilmiyormuşta. lucescu'yu özleyen varsa gitsin shaktar'ı tutsun.

    fatih terim budur. hücum futbolu. 3 yersin 5 atarsın. bazen rakipler kapanır direkler izin vermez atamazsın.

    2 ekim 2012 galatasaray sporting braga maçı için konuşuyorum. elinden geleni yapmıştır gol atmak için. ancak öyle tempolu oynuyoruz ki öyle baskılı oynuyoruz ki rakipler daha ilk dakikadan kendi yarı alanına çekiliyor. dün braga'da ilk saniyeden itibaren kendi yarı alanındaydı. hızlı kontralarla gol aradı ve buldu. biz ise atamadık. yapacak bir şey yok. burak'a da sözsen, amrabat'a da kızsan, riera orada oynar mı desen seve seve sezon sonuna kadar bu takımı desteklemek zorundasın. itin bi tarafına sokarak bir şey elde edilmez.

    hep kazanacağz diye bir şey yok. önümüzde eskişehir maçı var sonra milli maç arası. bir soluklanıp tekrar sezon başındaki gibi seri galibiyetlere devam edeceğimize inanıyorum.

    sabır ve destek. aydın'a, burak'a, amrabat'a kızmakla kimse bir şey elde edemez. hata yapmayacaklar diye bir şey yok. ki bana göre ok az hata ile oynuyorlar. aldıkları her topu olumlu kullanmaya çalışıyorlar. aydın'ın şutu direkten dönmese gol olsa ne olurdu bir söyleyin bana.
App Store'dan indirin Google Play'den alın