• 6108
    galacticos tarzı transfer anlayışını benimseyip cezasını çeken kimbilir kaçıncı takım.

    aylar öncesinde, millet kaka beğenmezken defalarca yazdık. transferde defans-ofans dengesi yok, alınan adamlar hatalı transfer değil tabii ki ama savunmaya takviye neden ikinci plana atılıyor dedik, ikaz ettik. ujfa reisimiz, semih canımız ciğerimiz ama bu adamlar yetersiz. semih'in tecrübesizliği çok büyük sıkıntı. hele yanlarında yedeksiz hakan balta varken, tek uygun adam olan eboue'nin de yedeği yokken tehlikenin bağıra çağıra geldiği belliydi. ne yazık ki koskoca futbol takımının bir tek sorumlusu bunu göremedi.

    şampiyonlar ligi'nde başarılı olacak olan takımın direkt oynayabilecek toplam 6 tane savunmacısı olur, 2 tane iyi adam yedek bekler yani...derinlik bu şekilde olmalıdır. bizde ise sadece eboue var, 6 yerine 1 adet uygun adam bulundurursan, portekiz'in normal bir takımı bile gelir, güle oynaya kazanır. sen şanssızlık sanmaya devam et. ne şansı? rulet mi bu?

    çilek milek geçiniz. bu takımın avrupa ayarında bir savunması yok. kaka efendi takımda olsa ne olurdu, 0-2 değil 2-4 kaybederdik, emin ol.
App Store'dan indirin Google Play'den alın